Alfonz Watt Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? -Koller Márk-Hány éves vagy? - 14 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Reggel 8- hajnali 2 -ig -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Más szervereken igen Pl: Fly , Fine, SeeMta ! > Miért ezt a frakciót választanád? < Mert szeretem az időmet azzal elfoglalni hogy szerelek mert az bulis >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Mind 2-tővel >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Márk vagyok . Esztergomban élek családommal. Játék fejleszétssel Programozok. 7 Évfolyamos vagyok, Focizok > IC Rész Jelentkező neve: - Lamar Headweey - Jelentkező születési helye, ideje: - Idlewood Los Sansots / 2019.07.06 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Avram Latoscka - Jelentkező apjának neve: - Luigi Headweey - Előző munkahelye(i): - Autóval kereskedem - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Kitartó Jó nem félbe hagyó embereik vannak, Értenek a szakmájukhoz,Jo emberek- Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Lamar Headweey Vagyok Los Santos A Városom, 24 éves vagyok,Autó kereskedő.Szerelő szakma értő,Egyedűl élek a házamba ! Profi Vezető! Jol bánok a pénzel !- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szia, nagyon keveset írtál magadról, kérlek bővítsd ki a lapodat. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alfonz Watt Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 hogy tudok hozzá irni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alfonz Watt Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 18 órája , Alfonz Watt said: < Márk vagyok . Esztergomban élek családommal. Játék fejleszétssel Programozok. 7 Évfolyamos vagyok, Focizok,Nagyon kedves Értelmes gyerek vagyok,Megbizhato Ember vagyok, Nem hagyok félbe munkákat,Szeretem az állatokat ,Szeretek enni , Szeretem az embereket ! Szoktam menni Versenyezni mert Quadom van ATV 2019 ! > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Alfonz Watt Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szeretek közösségekben tartozkodni,Kedvenc ételem a spagetti,Kedvenc állatom a kutya,Kedvenc hangszoro márkám a JBL , Kedvenc Szerverem NextGaming, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: Bővítés után is kevés lett, OOC részhez minimum 5-6 KEREK mondatot kértünk, IC bemutatkozáshoz pedig 10-15 kerek mondatot. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések