Jacob Hunter Létrehozva: Július 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 1, 2020 InGame neved: >> Pete Hon << Észrevételed időpontja: >> 2020.06.30 kb 23:00 és éjfél között<< Videó,Kép: >>https://imgur.com/mqi42R3 << Részletes leírás: >> Amikor bele nézzek a Magnum sniper-be és rajtam van a maszk és a sapka akkor látszódik a távcsőbe is ami miatt nem lehet sokat látni. << Egyéb megjegyzés: >>Nincs<< Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 4, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 4, 2020 Le kell venni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Július 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 5, 2020 Le veszem amikor Magnummal vagyok, de mondjuk egy illegálsi embernek nem a legjobb mint pl.: egy ATM rablásnál. Semmi se takarja el a arcom ha esetleg látják a rendőrök hogy hol vagyok és ha túlélik és Én is akkor felismerhetnek. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Július 23, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 Ezzel nem lehet mit csinálni, ilyen az MTA. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések