Jump to content

Triád panasza

Falcone

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Lucy Liu, Pete Hon, Vang Hung, Sakitaro Riku,Uhu Chang ( triád)-

Panaszra tett játékos IC neve

-Wilson Joseph, Kennedy Wilson, Fredias Armando, Stewe Freeman, -

Panasz oka:

-Halál után vissza tértek ATM rabláshoz utána be campelték a gyárat és mivel ennyiszer meg kellett őket ölnünk fogyott a lőszer is feleslegesen.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

Mivel képpel és ic loggal nem lehet bizonyítani itt a kill log mindent elmond!

Tsen is be ismerték, hogy vissza jöttek.

22:58:48] [Output] : *[22:58] Pete Hon megölte Wilson Joseph játékost. (Fegyver: Sniper) (Fejbelövés)
[2020-06-30 22:58:50] [Output] : *[22:59] Pete Hon megölte Kennedy Wilson játékost. (Fegyver: Sniper) (Fejbelövés)

*[22:57] Pete Hon megölte Fredias Armando játékost. (Fegyver: Sniper) (Fejbelövés)

*[23:12] Sakitaro Riku megölte Stewe Freeman játékost. (Fegyver: Rifle) (Fejbelövés)

*[23:12] Sakitaro Riku megölte Fredias Armando játékost. (Fegyver: Rifle) (Fejbelövés)

*[23:21] Vang Hung megölte Wilson Joseph játékost. (Fegyver: M4) (Fejbelövés)

*[23:24] Uhu Chang megölte Kennedy Wilson játékost. (Fegyver: Rifle) (Fejbelövés)

*[23:32] Pete Hon megölte Stewe Freeman játékost. (Fegyver: Sniper) (Fejbelövés)

*[00:02] Pete Hon megölte Wilson Joseph játékost. (Fegyver: Sniper) (Fejbelövés)

-

Edited by Falcone

16 órája , Kurosaki Kun said:

Én mikor meghaltam Stewe mondta hogy mennyünk vissza,én mondtam neki hogy de nem szabad nem? Aztmondta hogy visszamehetünk

Ez nem egészen így volt, ugyanis, láttam a rádióban, hogy C0 van, erősítést kérnek. Megkérdeztem, hogy mi történt és közölték velem, hogy ATM rablás van. Te ott voltál mellettem és írtam, hogy "kövessen" és te szó nélkül követtél. Ekkor futottunk vissza örsre és elindultunk 2en 1 kocsival.

Edited by Stewe Freeman

On 2020. 07. 03. at 7:03, Stewe Freeman said:

Ez nem egészen így volt, ugyanis, láttam a rádióban, hogy C0 van, erősítést kérnek. Megkérdeztem, hogy mi történt és közölték velem, hogy ATM rablás van. Te ott voltál mellettem és írtam, hogy "kövessen" és te szó nélkül követtél. Ekkor futottunk vissza örsre és elindultunk 2en 1 kocsival.

Ettől függetlenül te is vissza jöttél 

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.