Igor Katyusha Létrehozva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 6, 2019 (módosított) Alapító: Avram Gonzalo OOC Név: Pintér Attila Kor: 16 Információk: Nyíregyházán lakom. Most leszek 10.-es az Inczédy György Szakközépiskolába tanulok karosszérialakatos szakmán. Hobby szinten szoktam sportolni például: focizni, kosárlabdázni stb. Körülbelül 3 éve MTA-zok kisebb és nagyobb szervereken is. Naponta 2-5 órát tudok aktív lenni iskolai napokon is akár. Szerintem eltudnám vezetni a frakciót mivel általában minden emberrel kijövök és egy pici tapasztalatom is van már a dologban. Frakció felépítése: Leader : Avram Gonzalo Alleader : Avram Eduard,Avram Hernández A frakció tagok számát a szerveren játszó playerekhez fogjuk igazítani. A frakció története: A család története 1974-ig vezethető vissza,ugyanis ekkor alapult meg az Orosz származású Avram család,kinek első leszármazottja a dúsgazdag Avram Kharatin volt. Kharatin lányának született 3 fia, nevük pedig nem más,mint Hernandez,Gonzalo Eduard. Gyermekkoruk irigyre méltó volt,hiszen kényeztetésben nőttek fel Oroszország egyik városában,szüleik gazdag emberek voltak. Hernandez egy agresszív ember,aki gyermekkorában minden nap verekedésbe keveredett Eduard szintén kemény stílusú,benne van az igazi Orosz vér Gonzalo az okosabb fajta,bár néha a testvérek közül ö a legkeményebb. Mindhárman szerették a Kaszinót,hiszen Kharatin atyjuknak volt egy belőle Oroszországban,aminek segítségével komoly pénzeket nyertek/kaptak. Hernandez focista,Gonzalo és Eduard boxolo szeretett volna lenni. Az utobbi kettő 16 évesig kiváló boxolok voltak,Hernandez korán abbahagyta a szeretett sportját. Mindhárman 22 évesek. Ám itt jött a fordulópont a három testvér életében. Szüleik támogatásával lehetőséget kaptak,hogy See Citybe utazzanak . Éltek ezzel a lehetőséggel. Beköltöztek a Jefferson Motelbe. Életük csodás volt,majd május 14.-én jött egy szörnyű hír. Megtudtak,hogy szüleiket megöltek egy rablás következtében. A testvérek ezt nem bírták felfogni,bosszút esküdtek a gyilkosokra. Megfogadtak,hogy addig nem nyugszanak, míg el nem kapjak szüleik gyilkosait. Rátértek az Illegális dolgokra,legfőkébb a fegyverkereskedelemre,és drogtenyésztésre/emberrablásokra. Az illegálból bejött pénzből vásaroltak egy házat,de nem hagyja őket a szüleik halála.Kemény bosszúra várnak. Pár hónappal kesőbb,Hernandez rátalált egy gyönyörű lányra,kinek neve nem más,mint Catherine Smith,angol nő volt,aki a házuk mellett lakott Catherine egy gyönyörű,bár inkább szégyenlős nő,aki szereti,ha törődnek vele. Catherine beköltözött a testvérek házába,ahol így mostmár négyen éltek. Néhány hónap után,meg egy tragédia éri a családot,legfőképp Hernandezt. Catherina meghalt autóbalesetben. Eduard es Gonzalo sokáig törödtek a testvérükkel,bár ez nem meglepő,hisz sok mindenen mentek keresztül hárman. Hernandez az öngyilkosságon gondolkozott,de vegül sikerült lebeszélni magát. 2 hónappal később a mai napig See Cityben el a három testvér a kis házukban,a foglalkozásuk az illegális kereskedelem legfőkébb. Célok: 1. Jó közösség kialakítása 2. Mindenféle fegyver eladása, politika befolyás 3. Riválisokkal szemben tekintély Ennek a családnak nem lenne sok célja,viszont ezek fontosak Ugyanis mi szeretnénk egy nagyon jó közösséget/társaságot kialakítani,eleinte 3-man lennénk 2 haverommal,de később bővülne a család. Fő célunk még az,hogy politikai befolyásunk legyen minden téren. Fegyverekben és drogokban hatalmas mennyiségű anyagot szeretnénk eladni jó pénzért,ami segíti a pénzügyeket e családnál. Szeretnénk meg megadni a rivális családok iránti tiszteletet,tekintélyt,hiszen úgy gondolom,hogy enélkül az Avramok nem Avramok. A tisztelet a legfontosabb dolog véleményünk szerint. Ugyanakkor megadnánk a tisztelet a családon belüli tagok számára. Itt ez lenne a legfontosabb. Tisztelni a nagyobb/idősebb embert. Ezt a frakciót válasszátok? Azért szeretnénk,hogy minket válasszanak,mert szerintem egy nagyon jó közösséget tudnánk kialakítani. Nagyon rég óta játszok a SeeMTA-val,így sok tapasztalatom van a frakciókban,hiszen más szervereken már voltam frakciótag úgy gondolom,hogy amióta játszom,sok fajta RP stílust sikerült megismernem,ezért ez sem okozna gondot. Bennem van segítőkészség,ami szerintem sok helyen ritka. Ezert szeretném,ha minket választanának,ugyanis nagyon örülnék neki,hiszen ez egy remek társaság lehetne.Több szerveren voltam illegális frakciókban szerintem megállnám a helyemet. Frakció járművek, mappolás, skinek: Járművek: Audi RS6 2x Lincoln Town Car 1x Audi RS4 1x BMW X5 2x 1951 Ford Pickup 1x Skinek: https://libertycity.net/files/gta-san-andreas/80860-russian-mafia-skinpack.html Mappolás : A gatet a ház és a kaszinó közé szeretnénk ha lehet. Pozició: x 972.76483 y -1102.77661 z 23.90625 Edited Augusztus 7, 2019 by atika23 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Koma Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Szerintem ez kevés! Bővítsd még egy kicsit! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Igor Katyusha Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2019 Ki bővítettem még egy picit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Tetszett a frakciópályázat a frakció HQ-t kivéve, egészen addig amíg nem esett le, hogy valószínűleg másoltad máshonnan az egész lapot, de legalább a "See city" meg hasonló dolgokat cserélted volna ki. Ha esetleg újra pályáznád, egy teljesen új szöveget várok. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések