Laci Létrehozva: Július 6, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 6, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Dr. Alexander Cooper Panaszra tett játékos IC neve Layla Yen Panasz oka: Az ex-kolléga stílusa TS3 szöveges chaten nem teljesen korrekt; szerverminősítés Bizonyíték (videó, kép, log): https://pastebin.com/CTXDRCDa Megjegyzés: Véleményem szerint ez a stílus nem való a NextGaming-re. Én is írtam 1 olyan szót, amit nem kellett volna, de szerintem e helyzetben ez elhanyagolható, és teljesen megérthető, másrészről elnézést kérek érte! Edited Július 6, 2020 by Alexander Cooper panasz edit Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Július 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 6, 2020 Nem akarok bele szólni a pk ra mert nem rám tartozik, mondjuk az hogy: <14:32:17> "Layla Yen": KILÉPEK ITT HAGYOM MIATTATOK, MAJD 1 ÉV MULVA TALÁN, AMIKOR MEGDÖGLETEK MIND A PICSÁBA <14:32:24> "Layla Yen": TI NYOMORÉK GECI SZÖKEVÉNYEK Szerintem itt látszik meg az "értelmiség" szintje. Az ügyet meg lehetett volna oldani,Káromkodás és stb-nélkül. Ha nem tetszik a szerver miért voltál itt hónapokig? kb lvl 16-17 voltál. Nem tehet róla a szerver és a player-ek hogy ennyi player-van,Ha nem tetszik menny át egy másik szerverre és ne gyere fel egy ilyen "szar szerverre"(amúgy nagyon nem szar de mindegy.) Röviden ennyi a véleményem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom birálni ! Egyértelmüen látszódnak a dolgok, szerintem nincs mit hozzászólni, a szankciót osztom. A szankció egy bann lesz, szerverszidás és súlyos OOC minősités indokkal. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések