Jump to content

Laci

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Dr. Alexander Cooper

Panaszra tett játékos IC neve

Layla Yen

Panasz oka:

Az ex-kolléga stílusa TS3 szöveges chaten nem teljesen korrekt; szerverminősítés

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://pastebin.com/CTXDRCDa

Megjegyzés:

• Véleményem szerint ez a stílus nem való a NextGaming-re.
  • Én is írtam 1 olyan szót, amit nem kellett volna, de szerintem e helyzetben ez elhanyagolható, és teljesen megérthető, másrészről elnézést kérek érte!
Edited by Alexander Cooper
panasz edit

Nem akarok bele  szólni a pk ra mert nem rám tartozik, mondjuk az hogy: 

1. <14:32:17> "Layla Yen": KILÉPEK ITT HAGYOM MIATTATOK, MAJD 1 ÉV MULVA TALÁN, AMIKOR MEGDÖGLETEK MIND A PICSÁBA
  2. <14:32:24> "Layla Yen": TI NYOMORÉK GECI SZÖKEVÉNYEK                                                                      
  3.                                     
  4.                                                                                                  Szerintem itt látszik meg az "értelmiség" szintje. 
  5.                                                                               Az ügyet meg lehetett volna oldani,Káromkodás és stb-nélkül.
  6.                                                                        Ha nem tetszik a szerver miért voltál itt hónapokig? kb lvl 16-17 voltál.                     
  7.  Nem tehet róla a szerver és a player-ek hogy ennyi player-van,Ha nem tetszik menny át egy másik szerverre és ne gyere fel egy ilyen "szar szerverre"(amúgy nagyon nem szar de mindegy.)
  8.                              Röviden ennyi a  véleményem.
  • Like 1

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.