Sweet F Gates Létrehozva: Július 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 8, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Viktor Dmitrij- Panaszra tett játékos IC neve -Komorov Adam- Panasz oka: -OOC minősítés,OOC Sílus - Bizonyíték (videó, kép, log): -- Edited Július 8, 2020 by ViktorDmitrij Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. 24 órán belül várom @Komorov Adamválaszát! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Komorov Adam Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 itt vagyok Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 (módosított) Ez igaz, amit a panasztevő írt, jogosnak találod? Edited Július 8, 2020 by Laci Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Komorov Adam Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 igaz de ha én játszok a barátommal jo odajönnek és az kiáltják hogy szuka!elmennek majd kb 10 másodpercre rá megint odajönnek és ugyan azt mondják teszem hozzá mi csak horgásztunk nem hiszem hogy ilyet kéne mondani főleg hogy én semmit nem csináltam Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Ez teljes mértékben IC ügy. Ha OOC mondják, az tényleg nincs rendben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Egyetértesz, hogy a stílusod nem volt megfelelő OOC? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Komorov Adam Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 szoval nem tudom ki hogy van vele de ha nekem mondják hogy szuka az azért bánto sok mindent eltürök de ezt nem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Komorov Adam Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 elismerem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 Rendben, meghoztam a döntést: Komorov Adam 20 perc normál adminjailt fog kapni OOC stílus miatt. Viktor Dmitrij 10 perc normál adminjailt fog kapni enyhe OOC stílus miatt. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések