Willis Létrehozva: Július 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 8, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Márta Zsombor > Hány éves vagy? < 13 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 3-4 órát tudnék fent lenni és ennyit rá is szánnák a frakira ( most a nyári szünet miat sokat nem leszek otthon, lehet emiatt nem fogom tudni ezt teljesíteni) > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Voltam itt ezen a szerón a PD-be (még amikor Bence vezette), a mentőknél és a Piruba > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Azért szeretnék rendőr lenni, mert engem mindig is vonzott maga a rendőr szakma és annak a feladati, és azért mert szeretek segíteni másoknak (ha valami nagyobb esethez kéne kimenni)> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < igen, de a nyári szünet miatt csak péntek szombat és vasárnap délelőtt tudok feljönni > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Márta Zsombor vagyok 7.-es tanuló. Egész jó tanulmányi eredményeim vannak. Szabad időmben legfőképp rp-zni szoktam, de mellet sokat járok el a barátaimmal is. Régen elég sokat piszkáltal a suliban, ekkor kezdtem el komojabban videó játékokak játszani. Nyitott vagyok bármilyen csapat munkára, sőt én jobban szeretek csapatban dolgozni> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < 9 https://m.imgur.com/a/unTzBYZ > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < 0 https://m.imgur.com/a/unTzBYZ > IC Rész Jelentkező neve: < Henry Wilson > Jelentkező születési helye, ideje: < Los Santos 1999 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Nagy Mária > Jelentkező apjának neve: < Jake Willson > Előző munkahelye(i): < olajszállító, úttisztító, Rendőr, Mentős > Rendelkezel jogosítvánnyal? < igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem a csapatmunka nagyon fontos eleme egy ilyen munka körnek mint a rendvédelem. Sokkal könnyemb úgy ünyeget felgöngyölíteni, vagy csak egy igazoltatást végre hajtani ha csaptban dolgozunk. A csaptmunka nélkül szerintem az emberiség már rég kipusztult volna. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Az anyukám Magyar az apukám Amerikai volt. Kiskoromban még Magyarországon éltünk, de amikor elkezdtem volna suliba járni kiköltöztünk Los Santosba mert az apukám itt kapott egy jól fizető állást. Nem örültem amiko a szülem bejelentették ezt a költözést mivel már pont kezdtem megszeretni az ottani kis életemet (egy kisseb faluban éltünk). Miután kiértünk a viselkedésem egyre rosszabb lett mivel azt gondoltam hogyha rossz leszek rájönnek a szüleim hogy ez egy rossz ötlet volt és vissza költözünk Magyarorszára. Nem így történt, de nem is baj mert egyre jobban kezdtem megszeretni az ottani életemet. Ezekben az időkben kezdtek megjelenni a számítógépek az átlag emberek számára, mi is beszereztünk eggyet és ekkor kezdet a tanulmányi átlagom csökkeni. Majd 8. fél évéhez közeledve (a felvételi előtt 3 hónapra) rádöbbentem hogy nem úgy akarom leélni az éltemet hogy buta vagyok, nem tudok szinte semmit, nincs egy jól kereső munkám. Ezért ekkor abba hagytam a számítógépezés és nekiáltám gőzerővel tanulni. A felvételire nagyából sikerült felkészülnöm, és azt sikerült egy egész elfogadhatóra megírnom. Felvettek egy rendőr akadémiára ahol kitanultam a rendőrlét minden fontos dolgát. Amikor elvégeztem az akadémiát elmentem rendőrnek, de nem maradtam ott fél évnél tovább mert nem jöttem ki jól az akkori főnökömmel. Elmentem olajszállító kamionosnak. Ezt 3 év után meguntam és ekkor jelentkeztem újra ide. Ez lenne az önélet rajzom > Edited Július 8, 2020 by Henry Wilson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Willis Hozzászólva: Július 8, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 8, 2020 (módosított) Elnézést a formázatlanságért, telefonról írtam a szöveget. Edited Július 12, 2020 by Henry Wilson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.07.21 16.00 vagy 2020.07.22 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések