Nitro Brown Létrehozva: Július 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 9, 2020 (módosított) -OOC BEMUTATKOZÁS- Üdvözlöm az olvasókat. A nevem Árvay Gergő. 14 éves vagyok és Erdélyben élek, azon belül Nagyváradon. A szerveren Kovács Gergő néven játszok.Már 2 éve játszok, de nemrég új operációs rendszerem lett de nem szerettem volna serialt váltani, így újrakezdtem a szerveren a játékot egy új fiókkal. Itt 2-es szintű vagyok és 563 játszott perccel rendelkezem. Kedvenc emlékem a játékban, mikor a Nagyfater elszabadul című filmet vetítették le a városháza mögött, autós mozi volt. Annak nagyon meg volt a hangulata.Köszönöm- Köszönöm szépen a szerver vezetőségének, hogy ilyen segítőkészek és, hogy időt szánnak arra, hogy nekünk, vagyis játékosoknak boldog és emlékezetes perceket adjanak. Ezt nagyra becsülöm. -IC RÉSZ- A nevem Kovács Gergő. Itt születtem LosSantosban, 20 éves vagyok és olajfinomítóként dolgoztam. Pár napja felmondtam, mert túl monoton volt a munka. Most halászatból probálok megélni, de nem csinálhatom ezt örökké, mert nem éri meg. Ezért Taxi söfőrnek szeretnék jelentkezni. Nagyon szeretek vezetni és fontosnak tartom a taxi társaságot a városban. Amég nem volt jogosítványom addig mindig taxit hívtam, amikor csak hlehetőségem volt rá. Apám is taxisofőr volt és itt a lehetőség, hogy tovább vigyem ezt a szokást. A testvérem szerint igen jó sofőr vagyok és én ezt nem cáfolom. Nagyon büszke lennék magamra, ha megkapnám ezt az állást. Minden esetre köszönöm az önök cégének, hogy léteznek és ha hívjuk önöket már jönnek is. -FRAKCIÓ RANGOK- 1. Próbaidős sofőr- ezzel a ranggal 1 hétig jatszhatsz, azután megkapod a kovetkezőt. 2.Sofőr- ezt a rangot 1-2 hét után érdemlik ki azok akik foglalkoznak a munkával és már jobb sofőr. 3.Haladó sofőr- ezt már 5-6 hét után erdemlik ki azok az illetők, akik már nagyon tapasztaltak a munkában. 4.Karban tartó- rendet kell tartsanak a telephelyen, de ők is fuvarozhatnak. 5.Igazgató- felettese mindenkinek, a vezérigazgató segítsége 6.VEZÉRIGAZGATÓ- mindenki felettese, az igazgatóval együtt.ki oszthatja a feladatokat a munkatársaknak. -CÉLOM A FRAKCIÓBAN- Szeretném az RP tudásomat fejleszteni és, hogy őszinte legyek több pénzhez jutni. Ezen túl segíteni az autó nélkülieknek és azt szeretném, hogy egy közösség tagja legyek és ismerkedjek. -MIÉRT EZT A FRAKCIÓT VÁLASZTOM- Azért választom ezt a frakciót, mert a taxisok hiányat vettem észre a szerveren. Ezen felül, mint mondtam nagyon szeretek vezetni és fontos a taxisok munkája, bár ezt a munkát kezdik elnyomni az uberek/magán taxisok és én ezt nem szeretném, mert sok a rosz akaró ember, aki kijön éreted és elvisz a semmi közepére és ott hagy vagy esetleg még ki is rabol a szerver szabályzat ellenére is. Így akár ezeket csökkenthetjük is. -Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren- Szerintem a taxinak fontos szerepe van, ha egy megbízható fuvar kell őket kell hívni. Én változtatnék az árakon ugyanis drágának tartom. Továbbá törzsutazói kedvezményt, olykori ingyenes utázást adnék. Egy frakció egy jó vezető nélkül nem létezhet. Mivel én még nem szerepeltem frakcióba ezért mint leader nem érezném magam alkalmasnak, a kesőbiekben lehet, hogy igen, de még nem. Továbbá kell hozzá szakértelem és együttműködés. Én nagyon szeretek csapatban dolgozni ezért is jelentkezem ide. -MIÉRT VÁLASSZANAK ENGEM- Mivel még nem voltam frakcióba nagyon ki szeretném probálni magam. Aktívan részt vennék a frakcióban és komolyan venném. Napi 2-3 órát vagyok fent. Ez iskola időben változik. Illetve nagyon el tudom képzelni, ahogy megérkezek a sárga autóval a híváshoz és elkezdek RP-zni. És ha a későbbiekben leader lennék egy nagyon jó kis csapatot állítanék össze. Nagyon könnyen be tudok illeszkedni egy csapatba. Kedvesnek tartom magam és jó RP-zőnek. Ha engem választanának nagyon-nagyon örülnék neki. És nagyon megköszönném. -VOLTAM-E MÁR MÁSHOL LEADER EGY FRAKCIÓBAN- Még nem voltam leader máshol sem és frakcióban sem voltam. Egy másik szerveren már próbálkoztam NAV-nál, de nem vettek be 5000 játszott perc hiányában, de azt a szervert ott hagytam mert rátalaltam erre a csodas szerverre ezzel a csodás csapattal. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Köszönöm, az olvasóknak, hogy szántak rám időt. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy helyesen és jól írjak. Ha esetleg megválasztanak akkor nagyon hálás vagyok. Érdekes egy frakciójelentkezés megírása, örömmel készítettem. Edited Július 9, 2020 by SkyBoy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sweet F Gates Hozzászólva: Július 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2020 (módosított) Szerintem jó lap lett Támogatom! Edited Július 10, 2020 by ViktorDmitrij 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nitro Brown Hozzászólva: Július 10, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 10, 2020 Köszönöm szépen! Igyekeztem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 14, 2020 Most akkor ez egy Frakció pályázás vagy egy jelentkezés ? 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.07.17. 17:00 vagy 2020.07.19. 18:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések