Alberto Salvatore Létrehozva: Július 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 11, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Urbán Olivér > Hány éves vagy? < 18 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 4-5 órát akár többet is > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Yakuza,TEK,Piru,Crips > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Ki szeretném próbálni a rendvédelmi szervet is. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Urbán Olivér a nevem, Szerbiában élek, születésem óta itt lakom Vajdaságban. Nagyrészt segítőkész ember vagyok, szeretek viccelődni szórakozni és másokat felvidítani. Hátrányom: nem szeretem ha a képembe hazudnak, nem szeretem ha másokat kihasználnak főleg ha azt az orrom előtt teszik meg, illetve utállom ha valakit megkülömböztetnek pl.(börszín...). > Hány AJ-d van(képpel bizon) < https://kepkuldes.com/image/ZgQkWH > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://kepkuldes.com/image/Zg9GDH > IC Rész Jelentkező neve: < Alonso Salvatore > Jelentkező születési helye, ideje: < New York 1975.04.11. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Huanita Korleone > Jelentkező apjának neve: < Pablo Salvatore > Előző munkahelye(i): < Olajfinomító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Nem > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Fontos a csapatmunka mivel csapatmunka nélkül nincs győzelem. Egy jó csapat felér bármivel már csak a társaság miatt. Egy jó csapat alapja a bizalom az összetartás és egymás megértése. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Alonso Salvatore a nevem, 45 éves veterán katona vagyok. Azelőtt hogy a városba jöttem New York ban életem, Olajfinomítóként dolgoztam a városon kívül. Azért jöttem a városba hogy egy kicsit nyugisabb környezetre leljek, ugyan is New York igen csak zűrös egy hely. Volt megboldogult feleségem Jennifer Salvatore egy autóbalesetben hunyt el, 41 évesen már vagy 1 évvel ezelőtt. Meg ígértem neki, hogy csak is a jó úton fogok haladni, és törekedni fogok a jóra. Tudnivalók rólam: Szeretem a fegyvereket,kutyákat,macskákat, robbanó anyagokat... Utállom a fánkot ! Van egy lányom és egy fiam, szintén New York-ban élenek. A lányom 23 éves a fiam 24 a lányom bankár a fiam világbajnok ökölvívó. Hobby-m horgászat illetve kocsik bütykölése és összetörése. Szeretek másokon segíteni bármi téren ! > Edited Július 12, 2020 by Alberto Salvatore Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 21, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Megjegyzés: Várunk Teamspeak meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.07.21 16.00 vagy 2020.07.22 16.00.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések