Tyler Clark Létrehozva: Július 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 17, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Zhang Wei Panaszra tett játékos IC neve Fredias Terciusz Panasz oka: Úgy volt hogy beszéltem a haverommal és IC-ztünk volna rádión,Megadta a rádió frekvenciáját. Rajta volt Terciusz és én nem tudtam róla és valami banda avatásról volt szó ami engem nem is érdekelt csak ott házat akartam venni. Oda jött a Terciusz NNI-s ként és bevitt 150 perc és 10K dolcsi.Pedig engem nem is érdekelt a bandázásuk. Bizonyíték (videó, kép, log): <> Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 17, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Szia.Nos úgy volt,hogy elkezdtem @ViktorDmitrij-el egy bandát csinálni és mondtam neki,hogy buktassuk le azokat akik jönnek a bandába.Ő ebbe belement.odamentünk pár emberhez akit ismer és megkérdeztük,hogy akar-e a bandánkba jönni erre aválasza az volt(az emebreknek akit megkérdeztünk),hogy igen.Akik beleeggyeztek azoknak elmondtam afrekivenciát,hogy jöjjenek fel. 1. mi beszéltük rádión,hogy hol van a "banda HQ-nk" és te idejöttél.Szóval lehet,hogy még is érdekelt a dolog,mert ha nem érdekelt voln akkor nem jöttél volna oda Bizonyiték arról,hogy irtuk rádión,hogy ott vagyunk:[2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:28] [Output] : Kowacs Alexa mondja (rádióba): tlán, de amugy hol is lesz? [2020-07-17 12:52:31] [Output] : ------------------------------------------------------ [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Egy BMW X5 átlépte Whetstone határát! [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Rendszám: FYD-933 [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Sofőr: Kowacs Alexa [2020-07-17 12:52:48] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Gs, Grove Streat [2020-07-17 12:52:48] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Gs, Grove Streat Itt látszódik,hogy irtuk,hogy hol lessz a dolog.SZóval ha nem érdekelt volna nem jöttél volna oda. Volt egy kis MG-tek,mert kérdezted OOC,hogy rendőr vagyok-e nem válaszoltam semmit,te tudtad,hogy rendőr vagyok erre DC_n elmondtad Billy Dickson-nak,hogy rendőr vagyok akkor el is ment egyből.Már ez gyanus volt,hogy szó nélkül elmegy.Plussz egy admin mondta,hogy odajöttél a "banda nyitó HQ-ra"leszáltál a bicóról és semmi szó semmi beszéd nélkül felült a bicóra.Már az MG,mert ha IRL egy szó nélkül viszik el a bicod nem hiszem,hogy hagyod azt,hogy elvigyék. UI:egy kis Fórum szabályzat: Bizonyíték hiányában ne nyiss panaszt! (10 figyelmeztetési pont és a panasz lezárása) Mindig a minta alapján töltsd ki a kérelmedet/panaszkönyvedet! (10 figyelmeztetési pont és a panasz/kérelem lezárása) A bizonyítékokat tilos szerkeszteni! Pl. log, kép, videó Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 5 perce, Fredias Terciusz said: Szia.Nos úgy volt,hogy elkezdtem @ViktorDmitrij-el egy bandát csinálni és mondtam neki,hogy buktassuk le azokat akik jönnek a bandába.Ő ebbe belement.odamentünk pár emberhez akit ismer és megkérdeztük,hogy akar-e a bandánkba jönni erre aválasza az volt(az emebreknek akit megkérdeztünk),hogy igen.Akik beleeggyeztek azoknak elmondtam afrekivenciát,hogy jöjjenek fel. 1. mi beszéltük rádión,hogy hol van a "banda HQ-nk" és te idejöttél.Szóval lehet,hogy még is érdekelt a dolog,mert ha nem érdekelt voln akkor nem jöttél volna oda Bizonyiték arról,hogy irtuk rádión,hogy ott vagyunk:[2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:12] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Alexa majd hozol magaddal embert ? a meg nyitóra [2020-07-17 12:52:28] [Output] : Kowacs Alexa mondja (rádióba): tlán, de amugy hol is lesz? [2020-07-17 12:52:31] [Output] : ------------------------------------------------------ [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Egy BMW X5 átlépte Whetstone határát! [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Rendszám: FYD-933 [2020-07-17 12:52:31] [Output] : [Határ]: Sofőr: Kowacs Alexa [2020-07-17 12:52:48] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Gs, Grove Streat [2020-07-17 12:52:48] [Output] : Viktor Dmitrij mondja (rádióba): Gs, Grove Streat Itt látszódik,hogy irtuk,hogy hol lessz a dolog.SZóval ha nem érdekelt volna nem jöttél volna oda. Volt egy kis MG-tek,mert kérdezted OOC,hogy rendőr vagyok-e nem válaszoltam semmit,te tudtad,hogy rendőr vagyok erre DC_n elmondtad Billy Dickson-nak,hogy rendőr vagyok akkor el is ment egyből.Már ez gyanus volt,hogy szó nélkül elmegy.Plussz egy admin mondta,hogy odajöttél a "banda nyitó HQ-ra"leszáltál a bicóról és semmi szó semmi beszéd nélkül felült a bicóra.Már az MG,mert ha IRL egy szó nélkül viszik el a bicod nem hiszem,hogy hagyod azt,hogy elvigyék. UI:egy kis Fórum szabályzat: Bizonyíték hiányában ne nyiss panaszt! (10 figyelmeztetési pont és a panasz lezárása) Mindig a minta alapján töltsd ki a kérelmedet/panaszkönyvedet! (10 figyelmeztetési pont és a panasz/kérelem lezárása) A bizonyítékokat tilos szerkeszteni! Pl. log, kép, videó FIgyelj ott a házat akartam megvenni azért mentem oda mert eladó... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Ma, 15:30-kor tudunk beszélni TeamSpeak-en? Terciusz, Zhang Wei és én. Mindkettőtöknek alkalmas? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 17, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Nekem alkalmas Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 17, 2020 Megbeszéltük TS3-on a dolgokat. Zhang Wei 75 perc normál jailt fog kapni MG indokkal. (RP nélkül szált le a bicikliről azért, hogy Billy felszálljon; Discordon beszélte meg) Billy Dickson 75 perc normál jailt fog kapni MG indokkal. (RP nélkül szált fel Zhang helyére; Discordon beszélte meg) Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések