Tyler Clark Létrehozva: Július 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 19, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Zhang Wei- Panaszra tett játékos IC neve -Sebastian Laurance- Panasz oka: -Szóval úgy volt hogy éppen raboltam a gyereket. Végig rajta volt a fegyver de ő gondolt egyet és oda jött puszta ököllel és megölt engem. De mielőtt ez megtörtént volna nagyba ment az OOC stilus beillesztem lejebb. - Bizonyíték (videó, kép, log): OOC Stilus: 1.[OOC]Sebastian Laurance: (( az kurva jó )) 2.[OOC]Sebastian Laurance: (( jajj gec má megen rablás?? )) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 19, 2020 (módosított) Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Zhang mellékelt bizonyítékai nem elég a vádak bizonyítására. A PG vádját képpel szükséges bizonyítani Amit Sebastian írt OOC, nem számít közösségromboló stílusnak, minősítésnek meg pláne nem, kizárólag baráti hangulatú, laza beszédnek Zhang! Amennyiben a PG-re van bizonyítékod képilegesen, mai napon várom. Az idő letelte után, valamint a bizonyíték hiánya esetén zárni fogom a PK-t, bizonyíték hiánya miatt. Edited Július 19, 2020 by Laci helyesírási hibajavítás Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 12 órája , Laci said: Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Zhang mellékelt bizonyítékai nem elég a vádak bizonyítására. A PG vádját képpel szükséges bizonyítani Amit Sebastian írt OOC, nem számít közösségromboló stílusnak, minősítésnek meg pláne nem, kizárólag baráti hangulatú, laza beszédnek Zhang! Amennyiben a PG-re van bizonyítékod képilegesen, mai napon várom. Az idő letelte után, valamint a bizonyíték hiánya esetén zárni fogom a PK-t, bizonyíték hiánya miatt. Sajnos a PG-ről nincs bizonyitékom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 Rendben, ez esetben zárom a PK-t, kellő bizonyíték hiánya miatt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések