Aiden Patel Létrehozva: Július 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 20, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Jeffry Gray> A ban időpontja: < 2020.06.13 > A ban oka: <Sorozatos NonRP, DM, PG > A ban időtartama: < Örök. > Admin neve, aki bannolt: < @Steven > Miért szeretnéd az unbant? < Mivel nem nagyon találtam azóta egy jobb RP közösséget. Azóta, számtalan szervert végigjártam, ami nem jött be nekem egyáltalán. Szeretnék Unbant kapni, erről a szerverről, és igenis, meg tudom mutatni, hogy nem csak a NONRP megy részemről, és igenis tudok RPzni, RP-s lenni. Nagyon megbántam, amiket tettem, és ígértem, többet nem fogok RP-t tagadni, akármennyi értékű tárgyat vesznek el tőlem. Azóta, átgondoltam ezeket a dolgokat, és visszavettem az OOC stílusomból egyaránt. Nem mellesleg, szeretnék elnézést kérni Dánieltől is, amiért bunkó, és tajparszt módon viselkedtem vele, mert nem vett fel AS-nek. > Edited Július 21, 2020 by Jeffry G. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Steven Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Szia, az UB-t megkapod. Bármi komolyabb jail esetén megy vissza. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések