Justin Reid Létrehozva: Július 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 20, 2020 OOC Rész Mi a neved? Pirityi Bencé-nek Hívnak. Hány éves vagy? Jelenleg 14.életévemet vagyok. Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3 és 4 óra KB, (De ha tudok és engedi az időm akkor többet.) Jelenlegi játszott perceid száma: jelenleg 8638 játszott percem van a szerveren,LVL14-es vagyok. Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Admin jailben voltam: https://imgur.com/a/oWsA7rP Bannolva nem, és arra is törekszem hogy ez így is maradjon: https://imgur.com/a/oWsA7rP Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? Igen voltam, Taxitársaságba voltam kb 2 hónapot, és ott elértem a Telephely vezetői Rangot. Miért ezt a frakciót választanád? Mindig is érdekelt az autószerelős szakma (szerveren), ezért mivel a valóéletbe nem csinálom ezért szeretném kipróbálni hogy milyen is ez az egész, (Tudom hogy nincs sok köze, de a feeling meglenne.) Mindig is érdeklődtem az autók és a működésük iránt. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nincs Ts-em Se Mikrofon. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Bencének hívnak, és Komáromtól nem messze lakok. Most kezdem a 9.et (vagyis szeptemberbe). Nagyon várom már a 9.et mivel amit tanulni fogok az érdekel és kíváncsi vagyok az új társaságra is. Naponta 5-6 órát szoktam gépezni ebből 3-4 órát fent tudok lenni a szerveren. Szeretek csapatban dolgozni és új embereket megismerni. Szeretek focizni, már 10 éves korom óta focizok, és mindig is fontosnak tartottam a sportot és az egészséget. Fontosnak tartom hogy tartsuk a kapcsolatot azokkal az illetőkkel akik fontosak nekünk, ezért is sokat szoktam beszélgetni a haverjaimmal. IC Rész Jelentkező neve: Harris Reid Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos, 1990-11-09 Jelentkező anyjának leánykori neve: Julia Reid Jelentkező apjának neve: Henry Reid Előző munkahelye(i): Olajfinomító,Úttisztító. Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem 1 cégnél fontos a csapatmunka, hisz arra lehet alapozni és ha nincs csapat összefogás akkor nincs értelme az egésznek. Többet érünk el csapatba mint egyedül, ha baj van egymást kisegíthetjük és van kire támaszkodni. Nem pedig egyedül killódni a feladattal. Szerintem akkor jó a csapat ha megvan az összhang és nincsenek olyan bizonyos tényezők akik széthúzzák a csapatot. Mindig is előretartottam mások problémáját mint a sajátomat mikor dolgoztam csapatba, meghallgattam őket és elmondtam a véleményemet. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Harris Reid-nek Hívnak, Los Santosban élek. Átlagos családba születtem, anya,apa és 2 tesó. Eddig olajfinomítósként dolgoztam de már szeretnék munkát váltani. Itt tanultam Los Santosban és az összes iskolámat el végeztem. Van 1 Bmw 750-em nagyon szeretem azt a kocsid de hamarosan eladom. Az olajfinomító munka előtt 1 boltban dolgoztam, de mivel nem kerestem túl jól ezért ott hagytam. Az egyik haverom ajánlotta az autószerelő munkát. Ahogy elmondta milyen nagyon megtetszett. Havarokkal sokat szoktunk bandázgatni,szórakozni. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Igen, megvan a 150k$ ami kell a belépéshez. Remélem Tetszett a lapom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 (módosított) Jól megírt lap lett, szerintem megérdemelnél 1 esélyt, Támogatom! Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, Edited Július 20, 2020 by Ben Foster//[Gábor] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Kedves jelentkező! Gratulálunk, lapod elnyerte a vezetőség tetszését, kapsz egy esélyt. Szerdai nap folyamán délután (2020.07.22.) várunk meghallgatásra/betanításra! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések