Nitro Brown Létrehozva: Július 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 20, 2020 Hello. Jó lenne a taxi telephelyre egy porta a kapu mellé. Ahol a karbantartó ül és nyitja/zárja a kaput, felírja ki mikor jött vagy met, stb. És a taxik oldalára egy taxi felirat. Ha megoldható lenne, akkor örülnék. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 20, 2020 Szia! A portás szerintem felesleges, unalmas lenne, nem támogatom! Az oldalára a taxiknak a felirat egy paintjobbal megoldható, szurkolok hozzá! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Szerintem mind a 2 dolog tök jó ötlet ezért TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Július 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 (módosított) Szerintem felesleges az a ''portás'' nincs olyan aki csinálná és fent lenne 0-24-be hogy nézze. Felesleges a felirat, mivel alapból a Rendszám is jelzi a taxit, meg az óra is, Nem Támogatom Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead/1 Prime/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, Edited Július 21, 2020 by Ben Foster//[Gábor] Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Nitro Brown Hozzászólva: Július 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 Jó csak "taxisabb" lenne ha írná is rajtunk. Vagy életűbb hogy úgy mondjam. És sok sofőr is mondta hogy írjam ki ötletbe. És egyet értek velük. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 21, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 21, 2020 És szerinted kinek lenne kedve ott lenni reggeltől estig?nagyon unalmas lenne.És egy RP szerverre nem azért megy fel az ember,hogy egyhelybe áljon és néha néha irjon ezt azt(hogy ki jött ki/be) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Conner Hozzászólva: Július 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 A portát én NEM TÁMOGATOM .A taxi matricát az autókra viszont TÁMOGATOM! Nem láttam még egy szerveren se. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések