Tyler Clark Létrehozva: Július 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 22, 2020 Grove Street Families OOC Magamról Név:Vásárhelyi Tomi Életkor:13 évet töltöttem Születési hely:Románia,Szatmárnémeti Pár tény rólam:Én egy 13 éves srác vagyok Romániából.Most leszek 7.osztályos. A kedvenc sportom a Kosás és azt is űzöm.A hobbim a rolleresés és a gépezés. Én ezen a szerón kezdtem RP-zni és itt is fogom befejezni. Mióta RP-zek? Én ezen a szerón 3 hónapja RP-zek ez alatt 24451 játszott percet szereztem. IC Önéletrajz Név:Max Smith Életkor:22 éves Születési helyem:Los Santos Szüleim neve:Olivia Walker és James Smith Karakter Történet:Én 1998-ban születtem Los Santosban.A szüleim Olivia és James fiatalon meghaltak. A nagyszüleim neveltek fel.Az iskolában nagyon sokat bunyóztam ezért ki is csaptak.Mikor 16 éves voltam egy bandát alapítottunk az utcában lévő srácokkal és az utcáról neveztük el a bandát:Grove Street.Később már komolyabban vettük így drogokkal és fegyverekkel foglalkoztunk. Fraki neve ~~~Grove Street~~~ Kikkel indítanám be a bandát? Én a bandát elejinte kettő haverommal indítom ezért őket vinném a 2 Co-Leadernek.Nevük:Jonathan Ballesteros és Ben Marchello.Később még lehet jön egy haverom de ő nem kap Co-Leader rangot.Aztán jönnek a TGF-ek. Frakin belüli rangok Homie-->Még próbaidős nem beavatott tag(nem tud róla hogy ez egy banda) Thug-->Egy átlag beavatott tag Dealer-->Ő mint a nevében van egy Dealer(Drogokkal/illegállal bizniszel) Co-Leader-->Alvezér ő parancsol ha nincs fent vezér Leader-->Ő a vezér aki parancsol (1 Leader és 2 Co-Leader lenne) Célom a frakival •Egy új RP szálat létre hozni. •Sok közös élményt szerezni a bandatagokkal. •Aki a frakiban van jól érezze magát.(más is) •Szeretném hogy többen legyünk a frakiban és legyünk aktívak. •Ne 1 hetet tartson a banda. Miért én lennék a megfelelő? •Nagyon sokat tudok Aktív lenni kb 8 óra/nap minimum(ha nincs dolgom) •Nem hagynám ott a frakciót 1 héten belűl. •Nagyon tisztelném a bandatagokat IC is és OOC is és kedves lennék. •Szerintem jól RP-zek. Tapasztalataim Leader ként Sajnos nem volt még lehetőségem Leader lenni,de viszont voltam Főnök(terephely vezető)a Taxinál. De kipróbálnám magam a Leader szerepben is. Járművek ● Impala=2db ●Ford E150=1db ●Sanchez 2/3db Skinek/Mapolás Én a mapolást és a skineket elterveztem ha nem jó majd megoldjuk valahogy:https://kepkuldes.com/tomihun13 ami ott van azokat szeretném ha meglenne. (A Grove Street lenne a tökéletes csak ott laknak) Ha már ide eljutottál remélem tetszett ha jó akkor dobj egy támogatást ha akarsz. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 (módosított) Szia! Na szóval őszintén megmondva. Nem lett rossz lap sőt, ennél vannak jóval rosszabb lapok is amik nyilván nem elfogadottak, DE! Látom, hogy soha nem voltál Leader, ami nem is baj, MERT mindenkinek el kell kezdni valahol! Igazából mondhatni a formázáson kicsit javíthatnál, de legalább átlátható, és NINCS BAJ vele! Hármas admin voltam, és sokszor voltam leader is, de megmondom az őszintét egy esélyt megadnék neked! Az elgondolás se rossz, sőt láttam ennél jobb/rosszabb lapot is, de ez tetszik.. Néhol rövid.. VISZONT! Ennek a szervernek én hiszem azt, hogy szüksége lenne erre a frakcióra.. Jó lesz mert most jött egy MS-13 pályázat is! Crips, MS-13, Groove Street tök jó lenne szerintem.. Viszont a Groove Street mondhatni GTA SA-ba volt ami nem banda igaziból tudtommal.. De az elgondolás nem rossz, bandának jó lenne. Mellesleg van két Maffia, Triád, és Cartel ami inaktív, nem igazán látom őket.. Most én pályáztan meg az OROSZ MAFFIÁT, amit remélem elfogadnak.. Szerintem ez a 3 Banda 2-3 Maffia bőven jó és elég is, élvezetesebb is lenne mert több lenne az RP. Sok sikert a továbbiakban! By: Ryko. Edited Július 22, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 3 perce, Ryko said: . Szia! Nagyon szépen köszönöm a támogatást! Én is sok sikert kívánok a te Maffiádnak hozzunk létre egy jó RP-t! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Július 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 22, 2020 (módosított) Jó lap lett, ismerlek hiszen a piruba is voltál velem, és az OMSZ Ben is. Támogatom Edited Július 22, 2020 by Esmond Rakese Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Július 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 A lap nem lett rossz, de a mappolás nem lenne jó a eredeti Grove-Sreet-en? TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 9 órája , Xavier Teo said: A lap nem lett rossz, de a mappolás nem lenne jó a eredeti Grove-Sreet-en? TÁMOGATOM De szerintem is sokkal jobb lenne Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Július 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 23, 2020 54 perce, Ryko said: De szerintem is sokkal jobb lenne Ryko írtam privi! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Július 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 24, 2020 (módosított) Szia! Na először én ott kezdeném hogy egy ilyen banda kiépítése nehéz és szerintem az a 3-4 nap banda rp nem elég egy banda vezetésére. Én nem érezlek megfelelőnek erre a posztra úgyhogy NEM TÁMOGATOM Edited Július 24, 2020 by Jason Garcia Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 Kedves pályázó! Pályázata elnyerte a vezetőség tetszését, így elfogadásra került! Megj.: Tegyünk egy próbát egy TS meghallgatáson. Az alábbi időpontokban várunk TS-en: 2020.07.25. 17:30 vagy 2020.07.26. 15:00 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések