Thomas Raymond. Létrehozva: Július 23, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 23, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Thomas Raymond > A ban időpontja: < 2020-06-24 > A ban oka: < NON RP-k sorozata, PG, OOC stilus > A ban időtartama: < Örök> Admin neve, aki bannolt: <Mark> Miért szeretnéd az unbant? < Azóta több szerveren is meg fordultam, Semmi gond nem volt velem. Szeretnék ide vissza jönni rpzni, Ezen a szerveren a PDben voltam majd ami után kirugtak és az az indok számomra nem volt igaz, Ezért akartam keresztbe tenni a pd-nek, ezért kaptam az után a rengeteg jailt, És végül a bant. A szerveren amikor elkezdtem, 2 hét alatt volt meg a 10.000 percem. > Edited Július 23, 2020 by Krisz120000 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Július 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 24, 2020 Megkapod az UB-t 300p AJ fejében, ha maradt ugyanaz a stílusod vagy nagyobb jailt kapsz megy vissza a ban! Z/h 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések