Jump to content

Abraham Black/ Fredias Terciusz

Kanalas Ábrahám

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Abraham Black-

Panaszra tett játékos IC neve

-Fredias Terciusz -

Panasz oka:

- Nem indokolt 5x RSZT Büntetés közbeni nevetés!-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-Martinezzel Tudom bizonyitani.-

Edited by Daniel Kanalas

• GameAdmin 5

Sziasztok.

Amikor én ott voltam, elbíráltam már, tény, hogy Terciusz be AFK-olt közben, de attól még veled, Abraham, megbeszéltem, sőt, még a pénzt, amit a csekk miatt elvesztettél, vissza is adtam a saját pénzemből, mivel így éreztem jogosnak. Szankciót nem osztottam, eltekintettünk ettől a hibától, szóval maradt az RP folytatás, mivel a többi csekked, vádad jogos volt teljes mértékben.

Szóval ezeket elnézve nem látom lényegét a PK-nak, úgy gondolom, hogy már ezt az ügyet le tudtuk zárni, amikor az ügy volt semmi beleszólásod nem volt, nem mondtad azt, hogy igazságtalan meg semmi, hanem elfogadtad a kimenetelét az ügynek. Attól még a lapot nem bírálom, nem is zárom, rábízom a többiekre a döntést. 

Szerk.: Mellesleg mondhatni ez IC ügy, szóval a panaszod meg inkább IC tedd meg, ha egy rendőrt jogtalannak látsz. Nyugodtan keress fel engem, mint PD leadert IC és megbeszéljük ilyenkor.

Edited by Martinez

Sziasztok!

Én fogom bírálni a PK-t.

• Ez tényleg IC panasz lenne, de ettől most eltekintek
  • Szerintem amit itt leírtatok, pont elég a bíráláshoz

A következőképp döntök: Terciusz tényleg hibázott, viszont meg lett beszélve az ügy, ezért nem osztok szankciót, viszont ha lehet, több ilyen ne forduljon elő!

Z/H

• Like 1
  • Haha 1

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.