Thomas Raymond. Létrehozva: Július 25, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 25, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Thomas Raymond- Panaszra tett játékos IC neve -Stewe Freeman- Panasz oka: -Elvette a fegyverengedélyem, És azt nem adta vissza! Vissza szeretném kérni vagy a papírt vagy a 150.000$-t, Tiszta vicc ez a srác- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://imgur.com/a/i6yfJUv [2020-07-25 14:21:59] [Output] : ***Thomas Raymond átad egy tárgyat Stewe Freeman-nak/nek (Fegyverengedély) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 25, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 Ott voltam az esetnél,mivel levolt járva a fegyverengedély és te fegyverrel voltál ezért elvehette,miután elvette te fejbelőtted a meki előtt elmentél és 2 perc mulva leléptél ami RP alóli kilépésnek minősűl. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond. Hozzászólva: Július 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 Just now, Fredias Terciusz said: Ott voltam az esetnél,mivel levolt járva a fegyverengedély és te fegyverrel voltál ezért elvehette,miután elvette te fejbelőtted a meki előtt elmentél és 2 perc mulva leléptél ami RP alóli kilépésnek minősűl. Elmenekültem, És te sem tudtál követni szóval. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Július 25, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 (módosított) Akkor is annak minősül,legalább 15 percig nem léphetsz le. Edited Július 25, 2020 by Fredias Terciusz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond. Hozzászólva: Július 25, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 2 perce, Fredias Terciusz said: Akkor is annak minősül,legalább 15 percig nem léphetsz le. Vissza is jöttem a szerverre, 2 perc után Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Amennyiben a fegyverengedély le volt járva, nyugodtan elveheti az engedélyt, arról nem beszélve, hogy visszaéltél vele (IC). A döntésem a következő: Thomas Raymond 120 perc adminjailt kap, RP alóli kilépés miatt. A fegyverengedélyt nem kapod vissza. Z/H 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Július 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 25, 2020 UI.: Mivel a panaszt tevő játékos bant kapott, ezért a fentebb írt szankció nem került kiosztásra. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések