Jump to content

PD//ORFK Jelentkezés.[Viktor Dmitrij]

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
< Tóth Bence >
Hány éves vagy?
< 12 >
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
< Nyáron 6-7 óra ebből 5-6 óra a Frakcióra.Amikor iskola van 4-5 óra abból 4 óra Frakcióra. >
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
< Elég sok frakcióban voltam .OMSZ//Országos-Mentő-Szolgálat .Triád Maffia.ORFK//Országos-Rendőr-Fő-Kapitányság.Másik szerveren pedig piru alleader//leader voltam. >

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

< Sok jó ember dolgozik itt.Nagyon tetszik a rendőr szakma.Szeretek bűntényeket meg oldani.Csapat Munka szerintem nagyon fontos egy játékban,Ebben a frakcióban elég sok csapat munka van.Bűntények mellet mindig is érdekelt az igazoltatás,Ki hallgatás.Röviden és tömören nagyon tetszik a frakció. >
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
< Mind 2-vel rendelkezem. >
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
< Tóth Bence vagyok,12 Éves,Általános iskola tanuló."Hobbim"Számító Gépezés,Focizás,Úszás,Videó vágás-készítés.4 testvéremmel élek együtt akik miatt nem nagyon szoktam ts alkalmazáson be kapcsolni a mikrofonom.[akinek van lány testvére szerintem tudja miért.]Napom nagy részében a nyár miatt számító gépezek azon belül is MTA-zok. Rossz tulajdonságom hogy néha nem lehet meg érteni engem mivel össze szedetlen vagyok. .  >

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
< https://kepkuldes.com/image/ZBXmTf>

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
< Nincs Bannom szerencsére  >

IC Rész

Jelentkező neve:
< Viktor Dmitrij>
 Jelentkező születési helye, ideje:
<Oroszország  1995 >
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
< Barbara Dmitrij >
 Jelentkező apjának neve:
< Alexander Dmitrij >
 Előző munkahelye(i):

< Olaj szállitó. Út tisztitó. >

Rendelkezel jogosítvánnyal?
< Igen  >
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
< Az ember,emberek nélkül nem sokat ér[pl:Ki megyek egy lövöldözésre egyedül nem fogok sokat érni]a csapat munkában elég sok segítségek kaphatunk//adhatunk más embereknek .Szeretek emberek társaságában lenni,dolgozni.A csapatmunka szerintem egy nagyon szép,emberi dolog.a csapatmunka sokszor meg segít dolgokban.[pl:üldözés,atm rablás,túsz ejtés stb.]>
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
< Viktor Dmitrij vagyok.25-ödik életévem töltöm.Nem vagyok Gazdag.Hétköznapi ember vagyok.Egyedül élek.Vagyonomba tartozik egy Versenyes Golf 2,Egy full versenyes lada variáns,airride-stb. Reffer hajó.Kis koromból nem sok emlékem van.Édes anyám/Apám elhunyt.Hétköznapi testfelépítésem van[nem túl izmos,nem túl sovány-gyenge.]Mindig is legálhoz húzott a szívem,Ezért írom ezt a lapot is.Szeretek rendőröket látni ahogy dolgoznak,üldöznek stb,Szeretnék én is ebben részt venni.Egy olyan ember vagyok aki mindig próbál be olvadni az adott helyzetbe/meg találja az emberekkel a közös stílust.kissé rosszul hangzik de mindig is szerettem embereket meg büntetni azért ha rosszat tett.El fogadom amit mondanak nekem és meg is csinálom.Mindig mindent több szemszögből meg nézek és úgy vizsgálom meg az adott dolgot. >

Edited by ViktorDmitrij

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.