Tyler Clark Létrehozva: Július 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 29, 2020 (módosított) Hi! Szerintem a mágnes halászás jó ötlet lenne,hallotam pár gyerektől hogy jó lenne. A mágnes halászásból lehetne töltényt és más illegál cuccot mágnes halászni. A mágnes halászáshoz kellene egy Reefer hajó. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Edited Július 29, 2020 by Jack Williams Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Július 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 29, 2020 Jó ötlet támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Július 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 29, 2020 Nem lenne egy rossz elképzelés, csak a kivitelezésre lennék kíváncsi. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Davey D Milan Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Szerintem is jó Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Diego_Martinez Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Támogatom, remélem kivitelezésre kerül Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
damien Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Király ötlet, támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Russel Witt//Kuglóf Hozzászólva: Augusztus 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 21, 2020 Szia! Az ötlet tetszik, viszont ne csak illegális frakciók használhassák, hogy illegál cuccokat lehet keresni. Hanem olyan lenne, hogy pl. alumíniumot, fémet lehetne horgászni ami ugyan úgy leadhatsz mint a rákászatnál, csak nem ketrecek vannak, hanem egy tárolóláda amibe az anyag lehetne! Én is erre az ötletre gondoltam! De tetszik! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Mauro Shofia Hozzászólva: Szeptember 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 21, 2020 Nagyon jó ötlet TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Főadmin Engi Hozzászólva: Január 16, 2023 Főadmin Megosztás Hozzászólva: Január 16, 2023 Szia! Bekerült ehez hasonló, csak ott a Reefer-en lévő mágnes segítségével tudsz ládákat kiemelni a vízből, ami ad töltényeket. Z/H. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések