Ryosuke Takahashi Létrehozva: Július 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 30, 2020 (módosított) -- Magamról -- Sziasztok, Magyar Norbert-nek hivnak, 16 éves vagyok, 11. osztályba járok tatára, a TSZC Bláthy Ottó szakgimnáziumába. Informatikusnak tanulok,pontosabban Rendszerüzemeltető szakon, bár hogy őszinte legyek nem a szivem csücske ez a szakma, valószinűleg váltani fogok érettségi után,bár azt nemtudom még , hogy mire.Hobbim nemnagyon van, néha elmegyünk gokartozni haverokkal, régebben még Ping-Pongoztam, azis ment valamennyire, de meguntam sajnos. De igazából ennyi, legtöbb időmet a gép előtt töltöm, ami akár egy fél nap is lehet. A fél nap aktivitás az néha ingadozó, mivel szoktam dolgozni itthon, autókkal foglalkozom itthon, ami annyit jelent , hogy besegitek csiszolni, polirozni . Hétvégén ebből még levesz egy pár órát az, hogy kicsit komolyabban játszok a Forma-1 es játékokkal, és akkor szoktak lenni a versenyek amin indulok. A kétheti 2500 percet viszont fixen tudom mondani,hogy meglesz, bár szerintem lehet az még kétszer annyi is. -- In Game Rólam -- Magát az MTA-t 2013-ban kezdtem, a SeeMTA V1 szerverén, a SeeMTA összes verziójával játszottam , végig követtem a szerver fejlődését, nekem legjobban a V2-es verzió tetszett, ott nem kellett annyira erős gép, és több embernek működött rendesen. SeeMTA után elkezdtem más szervereket keresni, 2017-18 környékén,akkoriban játszottam FlyMTA-val, és Hungary Life MTA-n, de az egyik sem fogott meg úgy igazán. Ezekután volt egy jó fél éves kihagyásom, és most tartunk itt, egy pár napja töltöttem le újra az MTA-t, és kezdtem el RP-zni, még szerencse,hogy az RP-t nem felejti el az ember. Térjünk rá egy kicsit a tapasztalatokra. Eddigi eredményeim más szervereken : SeeMTA - 3-as szintű admin, és elvezettem pár frakciót, például az Orosz Maffiát. FlyMTA - Ezen a szerveren csak A.S voltam, nem játszottam annyit, mint máshol. Hungary Life - Itt igazából csak haverral eljátszogattunk, csak az élményért. Sok frakcióban megfordultam már, legyen az legális, vagy illegális. mint feljebb emlÍtettem, SeeMTA szerverén voltam Orosz Maffiában, BMS-ben, Taxi Társaságnál, és volt egy Non-Scriptes frakciónk, ami egy autókereskedés volt. Erről ennyit, beszéljünk erről a szerverről, pár napja még a létezéséről sem tudtam, viszont feljöttem rá, és azóta itt játszom, nagy függűséggel, annyira megtetszett, és jött ez a lehetőség, hogy jelentkezzek adminnak, amire egyből rá is ugrok, szeretném támogatni ezzel a szerver működését. -- Jailek -- Ez a 300 perces jail egy vitatkozás következménye, ami egyben egy félreéértés is, igazából már megint benne vagyok a frakcióban, szóval szerintem semleges. -- Bannok -- -- Mi a véleményed a csapatmunkáról? -- A Csapatmunka elengedhetetlen egy ilyen pozÍciónál, nagyon fontos, hogy tudjunk egymásnak segÍteni, akár ügyekben, akár commandokban. előfordulhat, hogy egy kezdő admin esetlegesen nemtud tökéletesen 1 vagy akár 2 commandot, és hogy ebben szivesen segitek. -- Mi egy Adminisztrátor feladata? -- Egy Adminisztrátornak hatalmas szerepe van egy szerveren, mivel ha nem lennének , akkor konkrétan elszabadulna az egész szerver, folyamatosak lennének a nonozások,mindenki szabálytalankodna. Szóval egy Admin feladata az,hogy figyeljen a játékosokra, és ha adódik egy olyan szituáció, sajnos szankciót kell osztania. Egy Adminnak nem csak büntetést kell osztogatnia, hanem tanácsokat, meg ha kérdezik őt, akkor válaszolni normálisan,kúltúráltan. -- Miért tartom magam megfelelőnek erre a pozicióra? -- Szimplán azért, mert nagyon sok tapasztalatom van RolePlay szerverekről,és sok kisseb szerveren voltam már admin, ( amit fentebb nem emlÍtettem ) Szerintem könnyedén venném az akadályokat, a szituációkat, sok ilyen helyzetben voltam már. Elég higgadt tudok maradni bizonyos szituációkban. Ezek miatt tartom magamat megfelelő választásnak. -- Amiért Admin szeretnék lenni -- Amint feljöttem a szerverre, 1 óra után tudtam, hogy a szerver mögött komoly munka van, és én ezt szeretném támogatni, ha nem is sok amit teszek, de legalább ennyivel. Szeretek az embereken segÍteni,akár kezdőnek,akár " veterán" játékosnak. -- Aktivitási idő -- Hétközben ez körülbelül 6-8 óra, ebből 3-5-öt biztosan az Adminkodásra tudnék szánni. Hétvégén ez a szám megnőhet 10 órára is, abból a felét biztosan az Admin poziciomra szánnám. Köszönöm Szépen, hogy elolvastad! Edited Július 30, 2020 by Norby szépités, alakitás 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Zsukovszkij Igor Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 fasza lett! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Július 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Szia, hát... Ugye én rugtalak ki elsőnek az Oroszból, aminek VOLT oka! Valóban vissza jöttél nagy nehezen beleegyeztem, mert az alleaderrel jóban vagy. Viszont a lapra nem mondok semmit.. Sok sikert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Július 30, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Halihó ! Maga a lap szépen meg lett szerkesztve, letisztult és igényes. A tartalma szintén megfelelő, jól megfogalmazott szépen összeszedett gondolatok és mondatok. Téged, mint játékost vagy mint embert nem nagyon ismerlek, volt, hogy találkoztunk már TS-en, sajnos nem a legpozitívabb indokkal, de úgy érzem, hogy azokban a beszélgetésekben jól tudtál alkalmazkodni a dolgokhoz, szóval az ilyesmi ügyekben megállnád a dolgod. Sok sikert kívánok a lapodhoz ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryosuke Takahashi Hozzászólva: Július 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Július 30, 2020 Köszönöm szépen a visszajelzéseket! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Július 31, 2020 Megosztás Hozzászólva: Július 31, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.08.01.-én 15:00-kor vagy 2020.08.02.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések