Jump to content

Ryosuke Takahashi Jelentkezése

Ajánlott bejegyzések

QcSxf5S.png

--  Magamról  --

Sziasztok, Magyar Norbert-nek hivnak, 16 éves vagyok, 11. osztályba járok tatára, a TSZC Bláthy Ottó szakgimnáziumába. Informatikusnak tanulok,pontosabban Rendszerüzemeltető szakon, bár hogy őszinte legyek nem a szivem csücske ez a szakma, valószinűleg váltani fogok érettségi után,bár azt nemtudom még , hogy mire.Hobbim nemnagyon van, néha elmegyünk gokartozni haverokkal, régebben még Ping-Pongoztam, azis ment valamennyire, de meguntam  sajnos. De igazából ennyi, legtöbb időmet a gép előtt töltöm, ami akár egy fél nap is lehet. 

A fél nap aktivitás az néha ingadozó, mivel szoktam dolgozni itthon, autókkal foglalkozom itthon, ami annyit jelent , hogy besegitek csiszolni, polirozni . Hétvégén ebből még levesz egy pár órát az, hogy kicsit komolyabban játszok a Forma-1 es játékokkal, és akkor szoktak lenni a versenyek amin indulok. A kétheti 2500 percet viszont fixen tudom mondani,hogy meglesz, bár szerintem lehet az még kétszer annyi is.

--  In Game Rólam  --

Magát az MTA-t 2013-ban kezdtem, a SeeMTA V1 szerverén, a SeeMTA összes verziójával játszottam , végig követtem a szerver fejlődését, nekem legjobban a V2-es verzió tetszett, ott nem kellett annyira erős gép, és több embernek működött rendesen.

SeeMTA után elkezdtem más szervereket keresni, 2017-18 környékén,akkoriban játszottam FlyMTA-val, és Hungary Life MTA-n, de az egyik sem fogott meg úgy igazán.

Ezekután volt egy jó fél éves kihagyásom, és most tartunk itt, egy pár napja töltöttem le újra az MTA-t, és kezdtem el RP-zni, még szerencse,hogy az RP-t nem felejti el az ember. 

Térjünk rá egy kicsit a tapasztalatokra. Eddigi eredményeim más szervereken :

SeeMTA  -  3-as szintű admin, és elvezettem pár frakciót, például az Orosz Maffiát.

FlyMTA  -  Ezen a szerveren csak A.S voltam, nem játszottam annyit, mint máshol.

Hungary Life  Itt igazából csak haverral eljátszogattunk, csak az élményért.

Sok frakcióban megfordultam már, legyen az legális, vagy illegális.  mint feljebb emlÍtettem, SeeMTA szerverén voltam Orosz Maffiában, BMS-ben, Taxi Társaságnál, és volt egy Non-Scriptes frakciónk, ami egy autókereskedés volt.

Erről ennyit, beszéljünk  erről a szerverről, pár napja még a létezéséről sem tudtam, viszont feljöttem rá, és azóta itt játszom, nagy függűséggel, annyira megtetszett, és jött ez a lehetőség, hogy jelentkezzek adminnak, amire egyből rá is ugrok, szeretném támogatni ezzel a szerver működését.

--  Jailek  --

TGwKl3r.png

Ez a 300 perces jail egy vitatkozás következménye, ami egyben egy félreéértés is, igazából már megint benne vagyok a frakcióban, szóval szerintem semleges.

--  Bannok  --

ppc5c4s.png

--  Mi a véleményed a csapatmunkáról?  --

A Csapatmunka elengedhetetlen egy ilyen pozÍciónál, nagyon fontos, hogy tudjunk egymásnak segÍteni, akár ügyekben, akár commandokban. előfordulhat, hogy egy kezdő admin esetlegesen nemtud tökéletesen 1 vagy akár 2 commandot, és hogy ebben szivesen segitek. 

--  Mi egy Adminisztrátor feladata?  --

Egy Adminisztrátornak hatalmas szerepe van egy szerveren, mivel ha nem lennének , akkor konkrétan elszabadulna az egész szerver, folyamatosak lennének a nonozások,mindenki szabálytalankodna. Szóval egy Admin feladata az,hogy figyeljen a játékosokra, és ha adódik egy olyan szituáció, sajnos szankciót kell osztania.

Egy Adminnak nem csak büntetést kell osztogatnia, hanem tanácsokat, meg ha kérdezik őt, akkor válaszolni normálisan,kúltúráltan.

--  Miért tartom magam megfelelőnek erre a pozicióra?  --

Szimplán azért, mert nagyon sok tapasztalatom van RolePlay szerverekről,és sok kisseb szerveren voltam már admin, ( amit fentebb nem emlÍtettem ) 

Szerintem könnyedén venném az akadályokat, a szituációkat, sok ilyen helyzetben voltam már.

Elég higgadt tudok maradni bizonyos szituációkban. Ezek miatt tartom magamat megfelelő választásnak.

--  Amiért Admin szeretnék lenni  --

Amint feljöttem a szerverre, 1 óra után tudtam, hogy a szerver mögött komoly munka van, és én ezt szeretném támogatni, ha nem is sok amit teszek, de legalább ennyivel.

Szeretek az embereken segÍteni,akár kezdőnek,akár " veterán" játékosnak.

--  Aktivitási idő  --

Hétközben ez körülbelül 6-8 óra, ebből 3-5-öt biztosan az Adminkodásra tudnék szánni.
Hétvégén ez a szám megnőhet 10 órára is, abból a felét biztosan az Admin poziciomra szánnám.

Köszönöm Szépen, hogy elolvastad!

Edited by Norby
szépités, alakitás
  • Like 1

• GameAdmin 5

Halihó ! 

Maga a lap szépen meg lett szerkesztve, letisztult és igényes. A tartalma szintén megfelelő, jól megfogalmazott szépen összeszedett gondolatok és mondatok. 

Téged, mint játékost vagy mint embert nem nagyon ismerlek, volt, hogy találkoztunk már TS-en, sajnos nem a legpozitívabb indokkal, de úgy érzem, hogy azokban a beszélgetésekben jól tudtál alkalmazkodni a dolgokhoz, szóval az ilyesmi ügyekben megállnád a dolgod. 

Sok sikert kívánok a lapodhoz ! 

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.08.01.-én 15:00-kor vagy  2020.08.02.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.