Jump to content

Takumi Fujiwara adminisztrátori jelentkezése.

Ajánlott bejegyzések

QcSxf5S.png

-  Magamról IRL  -

Sziasztok! Bacsó Balázs vagyok jelenleg 23 éves. Debrecenben élek születésem óta,  itt végeztem DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum mechatronikai technikus szakán. Jelenleg mechatronikai mérnök hallgató vagyok a Debreceni Egyetem műszaki karán. Középiskolás éveimben rengeteget sportoltam pl: kosárlabda , vjzilabda stb, de ugyanakkor mái napig rendszeresen sportolok (edzőterem , bicikli, stb). Valamint rendelkezem C1-es felsőfokú angol nyelvvizsgával. Hobbijaim közé sorolnám még a fotózást és az utazást.

-  Magamról IG  -

Megközelítőleg 6 évet töltöttem el ilyen-olyan MTA-s közösségekben (Race, DM, DD, RP) kisebb kihagyásokkal ennek okán rengeteget tapasztalatra tettem szert. Az RP-vel 5 éve ismerkedtem meg SeeMTA v3-on,  pályafutásom jelentős részét itt és Fly MTA-n töltöttem. SeeMTA-n javarészt civilként tevékenykedtem de megfordultam az orosz maffiában és dolgoztam szerelőként is, valamint pályafutásom végén 4-es Admin-ig jutottam majd a társaság hiánya miatt meguntam a szervert és leadtam az adminom. Fly MTA-s karrierem javarészt az illegálra volt kihegyezve, vezettem Yakuzát hónapokig ami kellően sikeres is volt, valamint rengeteg időt töltöttem a Monroe család egyik vezető tagjaként. Ezután egy kisebb ideig a Fly City Rendőrség csapatát erősítettem 1-1,5 hónapig. Ekkor történt egy nagyobb kihagyás majd úgy döntöttem , hogy újra belevetem magam az MTA RP-be mivel a GTA V-re alapuló szervereket még kiforratlanoknak tartom, így jutottam el a NextGaming szerverére . A szerveren  jelenleg semmilyen kiemelkedő eredménnyel nem rendelkezem még.

-  Jailek  -

xt2KEBX.png

-  Bannok  -

DpZGimU.png

-  Mi egy Adminisztrátor feladata?  -

Véleményem szerint az Adminisztátor fő feladatai két főbb csoportba sorolhatóak: kordában tartani  a játékosokat ( szükséges szankciók osztása stb.) valamint a játékosok segítése. Az előbb leírtakhoz elengedetlennek tartom a pozitív kisugárzást mivel a játékosoknak  érezniük kell, hogy az Adminisztrátor segítségére bármiben számíthatnak. Rendkívül fontosnak találom az Adminisztrátorok közötti csapatmunkát/munkamegosztást hiszen enélkül esélytelen a problémák gyors és effektív megoldása.

-  Miért tartom magam alkalmasnak a feladatra?  -

Úgy gondolom , hogy rendelkezem kellő RolePlay és Adminisztrátori tapasztalattal így simán venném az elém helyezett  akadályokat, valamint csapatjátékosnak tartom magam ami szintén elengedetlen erény egy Adminisztrátornál. Ezek mellett rendkívül türelmes vagyok mindaddig amíg az adott játékos nem szolgál rá az ellenkezőjére , ilyenkor esetenként flegmán válaszolok.

-  Amiért Adminisztrátor szeretnék lenni?

Szimplán szeretnék segíteni a játékosoknak és Adminisztrátor társaim munkáját megkönnyíteni és ezzel egy kellemes atmoszférát kialakítani a szerveren.

-  Aktivitás  -

Általában 3-4 óra lazán becsúszhat de ez magánéleti behatások hatására változhat.

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad!

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.08.01.-én 15:00-kor vagy  2020.08.02.-én 16:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező !

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.