Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Marchello Santos Adminnak jelentkezik

Chriss

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok! Krisz vagyok 14 éves és Tatabányáról származom. Jelenleg a Herman Ottó általános iskola 8. osztályában tanulok. Általában gépezem egész nap ezáltal rengeteg az aktivitási időm. Hétvégén ritkán nem tudok lenni. Régebben sokat kosaraztam, kézilabdáztam, úsztam. Néha CSGO-val játszom esetleg zenét csinálok. Az RP-t azt márciusban kezdtem, de előtte sok RP-s videót néztem. Általában a szerveren ilyen reggel 6 óta fent vagyok este 8-ig kisebb nagyobb kihagyásokkal.

Magamról a játékban: 

Marchello Santos vagyok a Mara salvatrucha frakció főleadere! Jelenleg csak sok értékű illegálom van amire büszke lehetek, de volt már BMW 750-től Lamborghini huracan-ig kocsim.

Van kb 40000 ezer percem ami a nagyja banda rp. Adminsegéd vagyok jelenleg a szerveren. 

Hányszor voltál admin jailben?

Adminjailek

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata:

Más játékosok segítése, példamutatás, szankció kiosztása szabályszegés esetén, jó közösség kialakítása.

Aktivitási időm:

Minimum 8-10 óra ebből 6-7 óra adminduty lenne.

A csapatmunkáról a véleményem: 

Szerintem jó dolog, mert ha egy jó közösségbe vagy, akkor tudjátok egymást segíteni, fejleszteni.

Én szeretek csapatban dolgozni, szeretek másoktól tanulni, meg azt is szeretem ha tőlem tanulnak.

Amiért engem válasszatok:

Azért, mert lelkes vagyok, szeretek segíteni embereken, szeretek csapatban dolgozni. Rengeteget tudok aktív lenni akár reggel 8-tól ami jót tenne a szervernek ugyanis mostanában nem nagyon szokott lenni reggel admin. (Rengeteg admin commandot tudok)

Amiért jelentkeztem adminnak:

Azért jelentkeztem Adminisztrátornak, mert szeretek embereken segít
eni, szeretek példát mutatni, és szeretném magam ismét kipróbálni adminként, mivel szeretem csinálni.

Pozitív tulajdonságaim:

Kedves vagyok mások szerint

Hamar döntök és mások szerint jól is

Nehezen húzom fel magam

Negatív:

Ritkán kikell afkolnom

Néha funolok de általában 

• Szomorú 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.