Reece Bates Létrehozva: Július 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Július 31, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Dean Packer- Panaszra tett játékos IC neve -Jack Williamse- Panasz oka: -"Lopott taxis kocsival rabol.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://pastebin.com/818LgJs4- Történet: Ki hívtam a taxit.. (rákászathoz Oda jött ő taxis kocsival megkérdezte hogy hova vihet jelöltem.. (logba látszik.) OOC írta hogy elmegy kajáért. Rávágtam hogy okés. Bevitt egy garázsba és kicsit felkaptam a vizet mert ki akart rabolni taxis kocsival és KILÉPTEM (remélem nem baj ) Edited Augusztus 3, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 (módosított) Hi! Én ezt az egész cuccot szépen le RP-tem.Másodszor nem is tudom ki lépett ki RP alól te vagy én?A te bűnöd nagyobb mert az enyém levolt RP-zve. Harmadszor én csak random màszkáltam és te random beültél nem hívtál...mert nem vagyok taxis csak random mentem te meg beültél random. Edited Augusztus 1, 2020 by Jack Williams Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 Ott volt hogy hívtam a taxit a LOGBA is és te érdekesen pont oda jöttél. És rám köszöntél és kérdezted hogy hova vihetel. :") Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 1 órája, Dean Packer said: Nem vagyok Taxis tesó a Grove Street Leadere vagyok nem láttad a Dutty skinet? És igen random mászkáltam mert haveromnak akartam mutatni a kocsit. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 1, 2020 (módosított) De ügye tudod hogy te egy olyan kocsit loptál el amit nem szabadott volna? + nem vagyok a testvéred. Edited Augusztus 1, 2020 by Dean Packer Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Sziasztok! A PK-t én fogom bírálni. Nos pár log az esetről kivizsgálás képpen. [2020-07-31 17:06:31] [Output] : [Segítséghívás]: Sikeresen értesítetted a taxisokat. [2020-07-31 17:09:58] [Output] : [OOC]Jack Williams: (( Grove Street vagyok lopott taxival XDD )) [Szóval bevalotta, hogy lopott taxival van] [2020-07-31 17:10:08] [Output] : Jack Williams mondja: Kifele! [2020-07-31 17:10:52] [Output] : Jack Williams mondja: Kezeket fel! Na szóval mivel a logok alapján teljesen kiderült, hogy Jack Williams ellopott 1 taxit, és azzal rabolt, ezért Jack Williams-et 150 P AJ-t fog kapni NON RP indokkal! Z/H 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések