Jump to content

Jack Williams-ra pk [RYKO]

Reece Bates

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Dean Packer-

Panaszra tett játékos IC neve

-Jack Williamse-

Panasz oka:

-"Lopott taxis kocsival rabol.-

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://pastebin.com/818LgJs4-

Történet:

Ki hívtam a taxit.. (rákászathoz

Oda jött ő taxis kocsival megkérdezte hogy hova vihet jelöltem.. (logba látszik.)

OOC írta hogy elmegy kajáért.

Rávágtam hogy okés.

Bevitt egy garázsba és kicsit felkaptam a vizet mert ki akart rabolni taxis kocsival és KILÉPTEM (remélem nem baj :D )

Edited by Ryko

Hi! Én ezt az egész cuccot szépen le RP-tem.Másodszor nem is tudom ki lépett ki RP alól te vagy én?A te bűnöd nagyobb mert az enyém levolt RP-zve.

Harmadszor én csak random màszkáltam és te random beültél nem hívtál...mert nem vagyok taxis csak random mentem te meg beültél random.

Edited by Jack Williams

Sziasztok!

A PK-t én fogom bírálni.

Nos pár log az esetről kivizsgálás képpen.

[2020-07-31 17:06:31] [Output] : [Segítséghívás]: Sikeresen értesítetted a taxisokat.

[2020-07-31 17:09:58] [Output] : [OOC]Jack Williams: (( Grove Street vagyok lopott taxival XDD )) [Szóval bevalotta, hogy lopott taxival van]
[2020-07-31 17:10:08] [Output] : Jack Williams mondja: Kifele!
[2020-07-31 17:10:52] [Output] : Jack Williams mondja: Kezeket fel!

Na szóval mivel a logok alapján teljesen kiderült, hogy Jack Williams ellopott 1 taxit, és azzal rabolt, ezért Jack Williams-et 150 P AJ-t fog kapni NON RP indokkal!

Z/H
  1.  
  1.  
  1.  

• Like 2

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.