Dusi Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 A Bunch of Engine-ers Amerikai autós banda, balhékban vannak mindig. A tuning verdákon kívül más illegális tevékenységben is részt vesznek ezt azért, hogy több pénz legyen az autó tuningra. A légkör családias, ugyanakkor azok akik hátat fordítanak a bandának azoknak vége. Terveim a Frakcióval: Minden héten szerveznénk egy gyorsulási versenyt persze ezt sem legális keretek közt. Mindig máskor, így a rendőrségnek is lesz RP lehetősége velünk szemben. Ezen felül terjesztenénk drogot, mivel nem maffia lenne ezért a fegyver kereskedösdi kilőve. Kisebb rablásokat is csinálnánk, embert és boltot esetleg bankot egyaránt. Emellett Legálisan autókat árulunk feltuningolva. Bekerülés menete lenne: A bekerülés nálunk teljesen IC folyna le mielőtt az OOC felvétel megtörténne, és nem egy 10 perces időintervallumra kell gondolni, legalább egy két nap kell ahhoz hogy IG megbízzunk valakiben. (Alapból eddig van 2 ember aki elvállalta hogy jön a két al leaderemnek, egy leader és két co leader lenne) A Frakció HQ ja az autókertől nem messze lévő mélygarázs lenne (itt az autóink tartanánk), az interior a felette lévő háznál. A Rangok elosztása egyszerű lenne. Lennék én a vezér az az a Családfő, Lenne Két al Leader akik a Két Nagy Bácsi lennének. A sima tagok lennének a családtag rangon. A régebbi családtagok lennének a bizalmasak. A próba idősök szerelő rangot kapnak. Autók: -1 db. Mitsubishi Lancer Evo X -1 db. Subaru WRX STI -1 db. Toyota Supra -1 db. Dodge Challenger R/T Ide skinek nagyon nem kellenek mivel nem vagyunk faj gyűlölőek, soviniszták sem. OOC magamról: 16 éves vagyok, 5-6 éve RP-zek. Többször is voltam már illegálban, legálban Leader. Több szerveren voltam admin is, ezért az rp tudásom egy 10/9 re tenném. Azért nem 10 mert néha túl hosszan vagyok képes mondatokat alkotni. Azért ajánlanám magam, mivel több éves vezetői tapasztalattal rendelkezem, és szeretem a jó RP-t még ha én is távozok megkárosulva. IC: A nevem Allen McCall, 27 éves vagyok imádom az autókat, a kosárlabdát és az adrenalint. 195 cm magas vagyok, nem vetem meg a drogokat és szeretem ha a kesztűtartómban van valami ami képes nehéz helyzetekben megsegíteni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jhony Deagle Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szia! Szerintem kissé zavaros. Eleinte bandáról volt szó,majd áttértél családra. Szerintem tesem döntötted még el ,hogy melyiket szeretnéd. NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Nagyon keveset írtál, és zavaros is, ahogy már feljebb megemlítették. Az ötlet tetszik, viszont megérdemelne egy sokkal komolyabb frakciópályázat lapot mert ezzel nem győztél meg. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések