Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Jelentkezés

Vinnie Jack

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Bánvölgyi Bence
Hány éves vagy?
14
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
6-9
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Igen: TEK: Törzszászlós SPSU Alparancsnok, Vezérőrnagy SPSU parancsnok, NAV: Hadnagy, NNI: Hadnagy

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Mivel tisztelem a frakció munkásságát IC is mind OOC is és szeretnék egy jó RP közösséget
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen mind kettővel rendelkezem
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Bánvölgyi Bence vagyok. 14 éves Egri. Hobbim a sport mint például Thai Box. Továbbá szaxofonozom mint Hobbi 4. óta.

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
https://imgur.com/a/Scddkmv

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?

https://imgur.com/a/Scddkmv

IC Rész

Jelentkező neve:
Vinnie Jack
 Jelentkező születési helye, ideje:
Anglia: 1995-11-16
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Hanry D Sophie
 Jelentkező apjának neve:
Vinnie Jack örökölt név
 Előző munkahelye(i):

Más megyékben kiemelkedően teljesítettem TEK-nél elér rendfokozataim: Vezérőrnagy és SPSU parancsnok, Törzszászlós SPSU alparancsnok, NAV-nál Hadnagyként tevékenykedtem, és NNI-nél is szintúgy voltam Hadnagy.

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen rendelkezem
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A csapatmunka egy megfelelő csapattal nagyon jól működhet. Én személyesen támogatom a csapatmunkát. Remélem, hogy ha bekerülök, az állományukba megtapasztalhatom.
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Vinnie Jack vagyok 35 éves fiatalember. Általános Iskolát majd Gimnáziumot végeztem és a rendőr akadémiára mentem. 30 évesen átkerültem a TEK-hez ahol is Törzszászlós voltam majd ennek hatására megkaptam az SPSU-t. 2 év után átmentem a NAV-hoz ott Hadnagy-i pályafutásom 1 év után véget ért és áthelyeztek az NNI-hez ahol szintén Hadnagy lettem majd ott egy másfél után megkeresett a TEK. Mivel kellet egy vezető ennek hatására vissza mentem oda. TEK Vezérőrnagy ként egy fél évet töltöttem el mivel  ráuntam, hogy nem volt semmi akció. Tek-es ként több mint 200 akciót vezettem le sikeresen(53). Ennek hatására szeretnék jönni magukhoz az ORFK-ba.

• 2 weeks later...
  • Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.