Vinnie Jack Létrehozva: Augusztus 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 1, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Bánvölgyi Bence Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 6-9 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Igen: TEK: Törzszászlós SPSU Alparancsnok, Vezérőrnagy SPSU parancsnok, NAV: Hadnagy, NNI: Hadnagy Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mivel tisztelem a frakció munkásságát IC is mind OOC is és szeretnék egy jó RP közösséget Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen mind kettővel rendelkezem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Bánvölgyi Bence vagyok. 14 éves Egri. Hobbim a sport mint például Thai Box. Továbbá szaxofonozom mint Hobbi 4. óta. Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? https://imgur.com/a/Scddkmv Hány bannod van(képpel bizonyítva)? https://imgur.com/a/Scddkmv IC Rész Jelentkező neve: Vinnie Jack Jelentkező születési helye, ideje: Anglia: 1995-11-16 Jelentkező anyjának leánykori neve: Hanry D Sophie Jelentkező apjának neve: Vinnie Jack örökölt név Előző munkahelye(i): Más megyékben kiemelkedően teljesítettem TEK-nél elér rendfokozataim: Vezérőrnagy és SPSU parancsnok, Törzszászlós SPSU alparancsnok, NAV-nál Hadnagyként tevékenykedtem, és NNI-nél is szintúgy voltam Hadnagy. Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen rendelkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) A csapatmunka egy megfelelő csapattal nagyon jól működhet. Én személyesen támogatom a csapatmunkát. Remélem, hogy ha bekerülök, az állományukba megtapasztalhatom. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Vinnie Jack vagyok 35 éves fiatalember. Általános Iskolát majd Gimnáziumot végeztem és a rendőr akadémiára mentem. 30 évesen átkerültem a TEK-hez ahol is Törzszászlós voltam majd ennek hatására megkaptam az SPSU-t. 2 év után átmentem a NAV-hoz ott Hadnagy-i pályafutásom 1 év után véget ért és áthelyeztek az NNI-hez ahol szintén Hadnagy lettem majd ott egy másfél után megkeresett a TEK. Mivel kellet egy vezető ennek hatására vissza mentem oda. TEK Vezérőrnagy ként egy fél évet töltöttem el mivel ráuntam, hogy nem volt semmi akció. Tek-es ként több mint 200 akciót vezettem le sikeresen(53). Ennek hatására szeretnék jönni magukhoz az ORFK-ba. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: A sablon használata kötelező!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések