Tyler Clark Létrehozva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 2, 2020 (módosított) Adminisztrátori lap Magamról Először is üdvözlök minden embert aki a lapomat olvassa! Én egy Erdélyi 13 éves srác vagyok. Most fogok hetedig osztályba menni kicsit izgulok mert azt mondják nehéz. Viszonylag jó tanuló vagyok 9-10 jegyeim vannak.(magyarban 4-5) A kedvenc sportom a Kosárlabda,2 éve követem és űzöm ezt a sportot. A hobbim a rollerezés,azt is nagyon szeretem. És persze a játszás,erre a szeróra májusban találtam rá karantén idején. Ez egy jó dolog a karatnténban hogy rátaláltam erre a szeróra. Felnőtt koromban szakács szeretnék lenni. Elég sok szabályt mostanáig nem tartottam be de mostmár nagyon figyelek rá mióta a Grove Street Leadere vagyok. Magamról IC Mint mondtam erre a szeróra májusban karantén idején találtam ra. A szerón a büszkeségem hogy a Grove Street banda Leadere lehetek. A See MTA V3 is nagyon ritkán játszom de ez nekem jobban tetszik. Még egy szerón sem voltam Admin/AS sajnos de kiszeretném magam próbálni ebben a szerepben. Még játszottam ilyen Gazdag RP szerón is. Meg Voice RP-n is voltam a BlueLighton vagy mi a neve de nem jön be nekem. Haverommal mentünk fel Fly MTA-ra is de ez a sok RP szeró közül csak a Next Gaming tetszik nekem. Van 1 darab garázsóm 3 Fraki Ház és 5 fraki kocsi és 2 saját. A sajátok egy Golf R32 és egy Lada szóval nem a legjobbak. Régen volt BMW M6/X5/M3 is meg egy csomó jó kocsi csak eladtam őket. -Jailek- Itt található:https://kepkuldes.com/tomihun13 Még az elején leszögezném azért van ennyi mert régen nem voltam tisztában a szabályokkal mivel ez az első RP szeróm. -Bannok- https://kepkuldes.com/tomihun13 Szerintem mi egy adminisztrátor feladata? Szerintem egy adminisztrátor feladata hogy segítse az embereket persze a nagyobb dolgokban. Kisseb kérdésekkel Admisegédnek kell feltenni. Az Admin olyan dolgokban segít pl:Bebugolt a kocsid,bebugoltál valahova. Vagy éppen fórumon bírálják a PK-kat. Ha valaki Non RP-zik az Admin kiosztja a szankciót ami lehet: AJ,Kick ha nagyobb volt a baj pl:Szerver szídás Bannt is kaphat. Miért tarom magam alkalmasnak? Első sorban nagyon szeretek embereken segíteni mint IRL mint IG. Szerintem az utóbbi időkben jól RP-zek. Tisztában vagyok az RP-szabályokkal/parancsokkal. Eddig amit én párszor elkövettem az az MG de mióta Leader vagyok figyelek rá hogy ne forduljon elő többet. Sőtt a bandában is ezért Hibapont jár. Miért szeretnék Adminisztrátor lenni? Szimplán és röviden elmondva nagyon szeretek embereken segíteni. És megakadájnozni más Non RP-jét stb. Aktivitásom Ha nincs dolgom szabad vagyok akár 6-7 órát feltudok lenni minimum. Ha van dolgom az attól függ hogy milyen nagy dolgom van de akkor is minimum 3 óra/nap. Szóval ha idáig eljutottál megszeretném köszönni hogy időt fektettél bele, hogy elolvasd.Még annyit szerettem volna tudom az utóbbi időben nem volt a legjobb az RP-m mert családi ügyek miatt nem nagyon tudtam rá koncetrálni. De egy esélyt mindenki megérdemel ezért bízokk benne hogy bíztok bennem valamennyire. Edited Augusztus 2, 2020 by Jack Williams Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Big Michael Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jerome Triplett Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Támogatom Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Joja Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Nem támogatom. Előző balhé plusz Rngeteg jail... 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Carlos Montenegro Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 én nem támogatom, mert ok nélkül nem lophatsz fk-s kocsit, és, ha ic kell írnod magadról, mért írod le, hogy milyen szervereken játszottál? Meg, ahogy hallotam nem vagy azzal sem tisztába, hogy mit csinálhatsz Groov-osként, szóval szerintem felejtős ez az egész, azzal meg nem jutsz előrébb, hogy megkéred a haverokat, hogy támogassák, na szevasz! 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Nem teljesen érzem azt , hogy te erre a posztra alkalmas lennél, hogy mi indokból mondom ezt ? - Igazából az eddigi ügyekből amin keresztül találkoztam veled úgy tapasztaltam, hogy te nem értenél ehhez a dologhoz és sok mindent még nem tudsz stb. - Sok panasz jött rád, amit hallottam, mind admin. - Van egy frakicód és azon belül is több alkalmatlan dolog történt és én úgy gondolom, hogy ha egy frakciót nem tudsz a legtisztábban vezetni akkor az Admin sem menne valami jól. Nem támogatom ! 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Áhh. Ezt hanyagoljuk még... -Sok adminjail -Nem vagy megfelelő, mivel sok dolgot nem tudsz -A frakció vezetése sem megy, és csomó Nonos dolgokat csinálsz.. 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 (módosított) Hali! Jelenleg én is azt mondom, hogy jobban ki kéne tapasztalnod az RP-t, meg ezt az egész “dolgot”. Ezzel arra gondolok, hogy gyakorlatiasodj! Ez esetben az nem elég, ha kb. ismered a szabályzatot, ehhez sokkal több kell... Minnél több RP van a “hátad mögött”, annál jobban megy. A sok jail miatt szerintem nem érdemes panaszkodni, gyakran ebből tanul az ember (nem mindenki, de általában). Egyelőre nem támogatom, mivel még tapasztalatra van szükséged. Edited Augusztus 2, 2020 by Laci helyesírási hiba kijavítva 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elias Konsta Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 2, 2020 Szia! Szerintem nem lennél alkalmas a feladatra ennek okai: Én magam is észrevettem hogy van még mit tanulnod az RP-ről/szabályairól. Sok a Jailod is, és azokat amiket kaptál azok alap RP dolgok, amiket nem csak 1 Playernek kéne tudnia, hanem 1 Leadernek is és te nem tudod, (sok non, hanyag RP,) (Volt részem, láttam). Ha a Frakcióból indulunk ki, ott is 1 csomó olyan ember/haver van aki 0-24-be non-ozik mert azt hiszik hogy megtehetik, és folyton olyanokat csinálnak amit nem kéne, ezt Leader-ként nem kéne hagynod, és ha a Leader feladatot nem nagyon tudod elvégezni, 1 Admin feladatát/tehersúlyát hogy lennél képes elvégezni/elvinni?. UI: Az nem kifogás hogy családi okok miatt nem megy az rp, nekem is vannak családi problémák, nem is kevés, de mégis megy az rp és nem non-ozok 0-24-be mint ahogy te és a bandád szokott (Mert Szokott), ne keress kifogásokat ha nem megy valami, mert amint látni lehet, nem megy. Nem Támogatom Eredményeim: Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny. BMW M4 Félig Prime/Verseny. Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny. Taxitársaság /Leader. Szerelő/Próbaidős Vontatós. OMSZ/Próbaidős Mentőápoló Adminsegéd/AS. "Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van." ''Didier Drogba,, 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kiara Celestina I Bence Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 3, 2020 Haló! No, hallottam rólad sok dolgot... Nem értem azt sem, hogy hogyan vagy Grooveos no offenese. Volt egy Jeffersonos túszejtés, amikor mi ejtettünk téged, és folyamat kérdezted, hogy mit kell írni. Szóval.. NEM TÁMOGATOM. Na pusza.. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Itt már gondoltam, hogy mi lesz a véleményem: Elég sok szabályt mostanáig nem tartottam be de mostmár nagyon figyelek rá mióta a Grove Street Leadere vagyok. Sajnos jól gondoltam. Az IC részhez - amit nem értek, h egy OOC lapon miért van -, teljesen OOC dolgokat írtál. Minden nap AJ-d van. Elég nagy probléma az magában, hogy Leader vagy. Másrészről elég rövid is lett. Nem támogatom. 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Formázás jó, viszont azzal tisztába vagy te is, hogy az alap szabályzatot sem tudod, így még rengeteg rp tapasztalatot kéne szerezned, így Nem Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 6, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett az ön lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Sok jail Van még mit tanulnod az RP szintben, ahhoz, hogy admin legyél Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések