Jump to content

Brian Soprano jelentkezik szerelőnek

Brian Soprano

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
- Kőszegi Ádám a becsületes nevem -
Hány éves vagy?
- 17 leszek februárban -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- Mivel most nyáron dolgozok így ilyen 6-7 től tudnék lenni ilyen 22.00-ig hétvégén akár több időt is, és akár az összes időmet a frakcióra tudnám szánni -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 500 de mindent vágok RP terén, és nem ez az első szerver ahol járok. PL SeeMTA-n 30.000 percem van -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

https://imgur.com/5Mja2V9 -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- Itt még nem voltam frakcióba de más szervereken már voltam -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Mivel, hogy új vagyok a szerveren ezért sok új embert szeretnék megismerni és itt lenne lehetőségem -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Persze -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Ádám-nak hívnak.Jász-Nagykun Szolnok megyében lakom.Februárban töltöm a 17. életévemet.Szeretek a szabadban a haverokkal kosarazni meg biciklizni.Néha eljárok futni, ebből már versenyeztem is amiből szép eredményt értem el.Viszont a sok sport mellett szeretek azért gépezni is, és ha belelendülök sokáig is itt tudok ülni előtte.Nagyon szeretek motorozni, néha ki is járok az erdőbe kicsit túrázni, ez nekem nagyon nagy kikapcsolódás.Nagyon sokszor hallgatok zenét, a zene nekem megnyugvást jelent, van olyan amikor játék közben is kapcsolok zenét.Nagyon sok időt töltök a családommal, hisz a család a legfontosabb.Hétvégenként így nyáron eljárunk a hegyekbe túrázni.Ha a barátaimmal töltöm a hétvégét akkor néha elmegyünk szórakozó helyekre bulizni. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- Brian Soprano -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- 1999.06.15.Los Santos -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Evellyn Bryan -
 Jelentkező apjának neve:
- Scott Soprano -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomító -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem egy közösségbe a legfontosabb a csapat munka, mivel ha egy csapat nem összetartó akkor a munka se lesz elvégezve normálisan, én személy szerint elég könnyen megbarátkozok bárkivel és gyorsan megtalálom a közös nevezőt -

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
Brian Soprano vagyok Los Santosban születtem 1999.06.15.-én.Édesanyám Evellyn Bryan aki egy irodában dolgozott a Los Santosi kormányban, Édesapám Scott Soprano akinek egy saját cége van ami fuvarozással foglalkozik. Általános iskolát Los Santosban végeztem el jó tanulmányi eredménnyel. Ezután bekerültem egy középiskolába amit nem jó azonban erős közepes tanulmányi eredménnyel zártam és egy közép szintű angol illetve alapszintű német nyelvvizsgát is letettem a középiskolás évek alatt. Kb 16 éves lehettem mikor Édesapám megtanított vezetni.18 évesen letettem a jogsit.Rengeteget köszönhetek apukámnak aki mindvégig támogatott és akitől meg is kaptam az első saját autómat. Iskola mellett amikor volt szabad időm gyakoroltam vezetni, és nagyon gyorsan belejöttem, ráéreztem a teknikájára. Mivel volt már a vezetésben tapasztalatom azonban úgy éreztem, hogy ez még kevés ezért nyáron illetve télen még abban az évben amikor megszereztem a jogosítványt elmentem egy vezetéstechnikai tanfolyamra ahol egy nagyon barátságos oktatóknak köszönhetően mára már rendkívül sokat fejlődtem, így a veszélyhelyzeteket könnyedén el tudom hárítani ,illetve lendületes és biztonságosan tudok vezetni. És mivel már jól tudtam vezetni ezért kiváncsi voltam, hogy hogyan is működnek az autók ezért elkezdtem autókat szerelgetni Apukámmal, a végén annyira bele jöttem hogy az összes céges kocsit én szereltem meg és nagyon tetszett de ki szeretném próbálni magam egy másik társaságban ezért önökre jutott a választás -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Persze-

Edited by Brian Soprano

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.