Larry Marcell Létrehozva: Augusztus 2, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 2, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Marcell Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? igen/más szerveren/szerelő,mentő(rendőr 1 hét mgeszünt a szeró) Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Szeretem ezt az rp-stílust érdekel a szakma, testvérem tanított belőle egy kicsit! Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Marci vagyok kedves srác! átlagos de gyors! Szeretem az autókat szabadidőmben mindíg gokartban ülök! Szeretem tüdom a sport minden darabkáját! Mellete horgászok és futok rendszeresen! Köszönöm ha felvesznek Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? 1-se httpsimgur.comwSihsG5 Hány bannod van(képpel bizonyítva)? 1-se httpsimgur.comwSihsG5 IC Rész Jelentkező neve:Larry Marcell Jelentkező születési helye, ideje: Las Vegas 2000-02-02 Jelentkező anyjának leánykori neve: Larry Zsanett Jelentkező apjának neve: Larry Benedek Előző munkahelye(i): autószállító,úttisztítő Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szeretem a csapat munkát! Viszont azt nem ha valaki alpári módon dirigál velem! Bármiben segítek másoknak! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Marcinak hívnak! Szeretem ha rendvan és tisztaság! Gyors és jókezű ezermesternek mondhatom magam! Szeretek csapatban dolgozni! Ha ideges vagyok könnyen fenteb viszem a hangsújt de a testvérem vagy egy kávé hamar lenyugtat!Ha nincs mit tenni igazi humorista vagyok!Szeretek vezetni szerintem jól is megy!Város védelme és szolgálása mindennél fontosabb!Szeretnék egy jó védelmezője lenni a városnak! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések