Jump to content

Luis Miguel Alonso adminisztrátornak jelentkezik

Ajánlott bejegyzések

Magamról

(OOC)

15 éves fiú vagyok. Egy kis faluban élek a családommal. Van 2 kutyám és 1 lovam. Általában a szabadban töltöm az időm mert az lenyugtat. Szoktam lovagolni, crossmotorozni, úszni hobbiszinten. Sokan mondják, hogy az eszem megvan és, hogy a tanúlmányi eredményeimen is meglátszik(4-5).Szeretek világot látni, utazni. Szeretem a természetet, kiskoromban sokat jártam az erdőkbe nagybáttyámmal.

Magamról

(IC)

Luis Miguel Alonso-nak hívnak. Sok féle Frakciót kipróbáltam.:ORFK, OMSZ, Taxi, Orosz maffia és amiben éppen most is benne vagyok a Mara Salvatrucha amit eddig nagyon élvezek. Amit szerettem volna azt el is értem... megismertem olyan embereket akik szebbé tették ezt az életet és segítették az első pár napomat a városban. Amivel büszkélkedni tudnék az az 1 db rs6 c7-em ami volt meg esetleg a 4 csomagtartónyi illegálom amit nem is értek hogyan szedtem össze.

UCP

Nem vagyok rá büszke de már egy ideje odafigyelek rá...

https://imgur.com/a/v97B8dx

Adminisztrátor feladata

Szerintem egy adminisztrátor feladata, az hogy azoknak a játékosoknak aki nem értik az RP lényegét esetleg néhány RP szabályt segítsen nekik megérteni vagy akik direkt NonRP-znek azoknak a méltó büntetésüket kiadják és megelőzni, hogy a többi játékos játékát ne rontsák el.

Aktivitási időm

Jobbesetben Napi 6-8 óra

Csapatmunka

Na igen ez egy olyan dolog ami egyedűl nehéz lenne. Én szeretek csapatban dolgozni mivel csapatban érdekesebb tud lenni akármi. Egy csapatban az emberek segítenek egymásnak és nem hagyják a másikat cserben, nem nevetik ki ha hülyeséget mond. Egy csapatban tisztelik egymást az emberek, nem tesznek kivételt.

Egy csapat összetart. De igaz ez csak az én véleményem...

Miért pont engem válasszatok?

A nap nagyrészében aktív vagyok. Szeretek másokon segíteni és mielőtt döntök akármiben is átfontolom a dolgokat. 

Miért jelentkeztem adminisztrátornak?

Igazából már régebben is akartam csak akkor még nem éreztem magam megfelelően erre a pozícióra és láttam, hogy mostanában kevesebb adminisztrátor van mint eddig volt meg ahogy hallom nagyon sok PM érkezik egy adminnak ami elég fárasztó lehet egyhuzamban így tudnék segíteni is.

Pozitív tulajdonságok

(+)

-Segítőkész

-Aktív

-Alapos

-Barátságos

Negatív tulajdonságok

(-)

-Indulatos

-Nagyon ritkán flegma vagyok

-Vannak rossz napjaim

-Néha túlizgulok dolgokat

Szia!

• Van ahol írhattál volna többet/is 
  • De szerintem 1 próbát megérne.

Támogatom

Eredményeim:

Dodge Challenger SRT Demon/Full Verseny.

BMW M4 Félig Prime/Verseny.

Harley Davidson Knucklehead 1Prime/Full Verseny.

Taxitársaság /Leader.

Szerelő/Próbaidős Vontatós.

OMSZ/Próbaidős Mentőápoló,Ápoló

Adminsegéd/AS.

"Hiszek a sorsban, és hiszek abban, hogy ha valami megtörténik akkor annak oka van."

''Didier Drogba,,

• Köszi 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.