Jump to content

Grove Street Families

Red21

Ajánlott bejegyzések

Grove Street Families

Alapította:  Daryl Dixon

OOC Név:  Balázs

Kor: 16

INFORMÁCIÓ:

-Miért pont ezt a frakciót választom? : A válasz egyszerű. Ebben a bandában tudom kimutatni az RP-met/Rp-nket a leginkább a srácokkal

-Miért engem válasszatok? : -Kreatív RP-ket tudnék létesíteni a bandának és ezáltal más frakcióknak is.

- Sok tapasztalatot szereztem a "pályafutásom" alatt mint frakció leader/bandás

-Csapatjátékos vagyok és mint leaderként el is várom a frakcióban a tagoktól

-Mióta RP-zek?: 3-4 éve kisebb/nagyobb kihagyásokkal.

Mi a bandaRP/és hogy képzelem el a mi bandaRP-nket?: -Kis kategóriás kocsikkal/Fegyverekkel járkálnak  - Utcai bunyónál használnak baseball ütőt/kést/boxert.                                                                                              - A területeiket Graffity-vel jelzik a falon                                                                                                                          - A mi banda RP-nket pl. így képzelném el: 1 kis rövid "bemutató" : https://www.youtube.com/watch?v=pQHr6ZE2j08 / RAP háború / Összetűzés a riválisokkal szemben / kosarazás, baráti kosár meccsek/ illegális bunyók szervezése

Mik lennének a skinek?:28gs7kk.png

HQ:u0llzt4rx63d5a9npebz.png

• Like 1

Ez egy elég jó pályázat lett kicsit rövid de a lényeg benne van és az is egy + piros pont ,hogy egy banda nem pedig valami maffia. A szerveren már ott az orosz és a Sanches Crime Family ,de bandák nincsenek pedig egy szervernek elég fontos része a banda/bandaRP. Támogatom!

Edited by Jessica_Leez
  • Like 1

• Tulajdonos

Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került.

Megjegyzés:  Nos több dolog miatt is elutasítjuk a pályázatod. Elsősorban fórumon IG név használata kötelező. Magadról és a frakcióról nagyon keveset írtál, igaz amit írtál az nem volt rossz. Igaz ezek alap MTA-s skinek, de ennek nagy részét már átmodoltuk.

• Haha 1

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.