Red21 Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Grove Street Families Alapította: Daryl Dixon OOC Név: Balázs Kor: 16 INFORMÁCIÓ: -Miért pont ezt a frakciót választom? : A válasz egyszerű. Ebben a bandában tudom kimutatni az RP-met/Rp-nket a leginkább a srácokkal -Miért engem válasszatok? : -Kreatív RP-ket tudnék létesíteni a bandának és ezáltal más frakcióknak is. - Sok tapasztalatot szereztem a "pályafutásom" alatt mint frakció leader/bandás -Csapatjátékos vagyok és mint leaderként el is várom a frakcióban a tagoktól -Mióta RP-zek?: 3-4 éve kisebb/nagyobb kihagyásokkal. Mi a bandaRP/és hogy képzelem el a mi bandaRP-nket?: -Kis kategóriás kocsikkal/Fegyverekkel járkálnak - Utcai bunyónál használnak baseball ütőt/kést/boxert. - A területeiket Graffity-vel jelzik a falon - A mi banda RP-nket pl. így képzelném el: 1 kis rövid "bemutató" : https://www.youtube.com/watch?v=pQHr6ZE2j08 / RAP háború / Összetűzés a riválisokkal szemben / kosarazás, baráti kosár meccsek/ illegális bunyók szervezése Mik lennének a skinek?: HQ: 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
adobado Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Szia, nekem tetszik és TÁMOGATOM!!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stev Eastwod Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Nagyon faxa lett! Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jessica Greco Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 (módosított) Ez egy elég jó pályázat lett kicsit rövid de a lényeg benne van és az is egy + piros pont ,hogy egy banda nem pedig valami maffia. A szerveren már ott az orosz és a Sanches Crime Family ,de bandák nincsenek pedig egy szervernek elég fontos része a banda/bandaRP. Támogatom! Edited Augusztus 7, 2019 by Jessica_Leez 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sifter15 Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Vagány lap,nekem tetszik,a neved ismerem más szerverről és ott is rendbevágtad a bandát!Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Sebastian Ianuzzi Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Hát... Eléggé elavult ezek a gondolatok, utoljára 2015 ben láttam ilyen pályázatot. viszont 1990 es bandát rp zni 2019 ben hááát.... Ne haragudj, de nem tudom támogatni. De sok szerencsét. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Sajnálattal kell közölnünk, hogy a pályázatod elutasításra került. Megjegyzés: Nos több dolog miatt is elutasítjuk a pályázatod. Elsősorban fórumon IG név használata kötelező. Magadról és a frakcióról nagyon keveset írtál, igaz amit írtál az nem volt rossz. Igaz ezek alap MTA-s skinek, de ennek nagy részét már átmodoltuk. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések