Stephen K Row Létrehozva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 5, 2020 Mi a neved? - Boti- Hány éves vagy? - 16 - Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - szerveren:4-5 fraki:2-3- Jelenlegi játszott perceid száma: - 1500- Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Nagyon sok jailem van de meg tanultam a hibamot Matol job ember leszek- Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - Nem voltam.- Miért ezt a frakciót választanád? - Mivel mindig is érdekel a szerelői frakció/munka és kiszeretném próbálni ezt a frakciót. Nemrég Taxis voltam azt élveztem és most mást is kiszeretnék próbálni ezért is választanám ezt a frakciót- Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Igen mind kető vel. - Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Sziasztok Botinal hívnak, 16 éves Fiú vagyok kedvenc időtöltésem a Gépezés.Az melet járok dolgozni is napi 9 orat Van 1 kutyám és 2 macskám őket szoktam gondozni és játszani velük. Szeretek a szabadba lenni biciklizni és kirándulni. Amiben tudok segítek itthon és másnak próbálok segítőkész lenni mások felé. (mert jobb adni mint kapni) Amikor tudok akkor szoktam nézi E-sports meccseket és CS.GO-zni is szoktam sokat.- IC Rész Jelentkező neve: - Stephen K Row- Jelentkező születési helye, ideje: - San Fierro- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Ruby Linda- Jelentkező apjának neve: - Dean Liam- Előző munkahelye(i): - Olajszálitó- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -Jó dolog az együttműködés, mert kinek ez kinek amaz az erőssége, és ha ezeket sikerül összehangolni, akkor eredményes lesz a munka. Szerintem fontos a csapatmunka, hisz többremegyünk ha összefogunk és segítjük egymást ha bármi van egymásra lehet számítani, Szerintem fontos szerepet tölt be a csapatmunka bármilyen munkahelyen is. A csapatmunka fontos a munkáknál hisz ha nincs csapatmunka nincs összetartás és könnyen a feje tetejére állhat az egész munka. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - ideges természetű ember vagyok Meg értem pl hogy mit akar a másik tőlem Már nagyon rég olajszálitonál dolgozok meg alom a hejemet bár hol - Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -Még nem LECIVES DANIEL FOGAD EL TUDOD HOGY NAGYON SOK HIBAM VAN DE REMENYKEDEL HOGY IT MAJD MEG TUDOM HUZNI MAG AGY EGY ÉS ÉJT Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Stephen K Row Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Bocs hejes irasi hibakert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Rövid,tömör[Ha 10-15 egybefüggő, kerek mondatot kell írnod, akkor ne 3-mat írjál, és még sorolhatnám] Nagyon sok helyesírási hibákkal van tele Egyetlen jó része van a lapodnak az a csapatmunka, de az pedig másolt... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések