Trevor Smitt Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? - Kerekes Attila-Hány éves vagy? - 16-Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - hétköznap 3 és hétvégén 4 5 orát is-Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Fly egy bandában > Miért ezt a frakciót választanád? < Nagyon érdekel az ilyen autokal kapcsolatos dolgok és nagyon szivesen dolgoznék ilyen helyen >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < TS igen de mikrofonal sajnos nem>Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) <Sziasztok egy átlagos srác vagyok akki nagyon szeret a gép elöt ülni mikor van egy kis ideje.4 évig hokisztam de majd abba hagytam. Romániában élek egy kisebb falubban.Ithon egy kisebb gazdaságot vezetönk a szöleimel.Nagyon szeretek a futni egyik hobbim mostanában a foci let . > IC Rész Jelentkező neve: - Marwin Canwey - Jelentkező születési helye, ideje: -1998.11.24 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Elisabet Luy - Jelentkező apjának neve: - Marwin Frederico - Előző munkahelye(i): - Autoszálito- Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) -A véleményem az hogy ha meg bizunk egymásba és segitcséget nyujtunk égymásnak az nagyon jó lehet.A csapatmunka egy nagyon kényes dolog amit csak azok a munkás emberek érthetnek meg akkik szeretik a munkájukat és oda figyelnek ara - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Allulirot Marwin Canwey azal fordulok az önök vezetöségéhez hogy sziveskegyenek beveni az önk keretökbe. Autoszakértö iskolám is van , 2 évig segédmunkáskánt dolgosztam az országon kivöl. Nagyon szaképzet és jól felszerelt ember vagyok és, helyt tudok állni a munkahelyemen és oda tudok figyelni társaim munkályára is.Én azért iram eszt az Önéletrajzot hogy csatlakozak az önök csapatába . Tiszteletel Marwin Canwey - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Mikrofont kellene szerezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 akkor eszt szombaton meg tudnánk beszélni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Trevor Smitt Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 meg van akkor tudunk beszélni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Kedves jelentkező! Sajnálattal közöljük, hogy a jelentkezését elutasítjuk. Megjegyzés: Rengeteg helyesírási hiba + "4 évig hokisztam de majd abba hagytam" <<ez úgy mégis mi?!" Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések