May Zyra Létrehozva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 8, 2020 Bejelentkező panelnél lenne pár dolog. Adatok megjegyzése jelölő négyzet | vagy serial alapú login (vagy legalább a felhasználó nevet ne keljen be írni mindig). Zenét jó lenne ha meg lehetne állítani/lecserélni. Bejelentkezési lagg erősebb gépeken is jelen van [amíg betölt a háttér] 2-7 mp de nagyon zavaró több ember szerint is. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Szerintem jó ötlet, TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Aiden Patel Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Az 1.-t támogatom, jó lenne Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Elisa Ming Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Engem nem másodpercekre hanem legalább 2 percre állít meg míg nem tölt be a háttér! Azt gondolom, hogy egy jól meg szerkesztett háttér többet érne! TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lali Alvarez Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Szerintem mind jó ötlet! De az hogy a panel megállít legalább 3 percre az érdekes mert nem egy krumpliról játszok. Egy szó mint száz az összes ötletet támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Heo! Az elsőt és a másodikat nagyon TÁMOGATOM! Jól jönne már egy új login zene mert egy kissé nekem már unalmas (személyes vélemény)! úgyhogy ezt a 2 tőt TÁMOGATOM! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tyler Clark Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2020 (módosított) Támogatom szerintem nagyon jó ötlet! Edited Augusztus 8, 2020 by Jack Williams 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 Idézet Bejelentkezési lagg erősebb gépeken is jelen van [amíg betölt a háttér] 2-7 mp de nagyon zavaró több ember szerint is. Én nem tudom miről játszotok (bár ha számodra az az erősebb gép, amit egyszer Danielnek mutattál a multiacc. elkerülés végett, már ne is haragudj, de akkor az minden, csak nem erős),én kemény 45 másodperc alatt fenn vagyok a szerveren (https://youtu.be/tdVy2TdMV-8), szerintem ennyit ki lehet bírni. Háttérnek teljesen mindegy, hogy mit állítunk be, mivel a login képernyő előtt töltődik be az összes autó, kiegészítő modell, maga a san andreas pálya, stb, azon nem lehet javítani, ilyen az MTA. Ha berakunk egy statikus képet, akkor is ugyanez fog történni, max nem látod, hogy a háttér (azaz a pálya) éppen töltődik, de attól még akadozni fog, és ugyanúgy nem tudod emiatt egyből írni az adataid. Akinek pedig a login képnél erőteljes lagg van, annak oka lehet az, hogy: HDD-ről megy a játék, SSD ajánlott (lehetőleg SATA3 csatolóba dugva:)) A HDD régi, töredezett, egyéb problémái vannak (HD Sentinel nevű program kiírja, van ingyenes próbaverziója is) Laptop HDD, még a PC-s HDD-nél is lassabb Gyenge a processzor egymagos teljesítménye A többi dolog egyébként készülőben van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
May Zyra Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 15, 2020 5 órája , Peter Hicks said: bár ha számodra az az erősebb gép, amit egyszer Danielnek mutattál Nyilván nem a saját gépemre gondoltam itt. AMD Athlon X4 Quad 8 GB ram ddr3 R7 250 videókártya +SSD Tisztában vagyok vele, hogy itt a processzor kevés. Mivel játszanak a barátaim is a szerveren, jóval erősebb gépekkel ezért körbe kérdeztem előtte, hogy náluk is ez-e a helyzet. Így került oda a 3. pont. De akkor megvan a válasz hogy miért. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések