Jump to content

Bejelentkező panel

May Zyra

Ajánlott bejegyzések

Bejelentkező panelnél lenne pár dolog.

1. Adatok megjegyzése jelölő négyzet | vagy serial alapú login (vagy legalább a felhasználó nevet ne keljen be írni mindig).
  2. Zenét jó lenne ha meg lehetne állítani/lecserélni.
  3. Bejelentkezési lagg erősebb gépeken is jelen van [amíg betölt a háttér] 2-7 mp de nagyon zavaró több ember szerint is.
  • Like 1

• Tulajdonos
Idézet
  • Bejelentkezési lagg erősebb gépeken is jelen van [amíg betölt a háttér] 2-7 mp de nagyon zavaró több ember szerint is.

Én nem tudom miről játszotok (bár ha számodra az az erősebb gép, amit egyszer Danielnek mutattál a multiacc. elkerülés végett, már ne is haragudj, de akkor az minden, csak nem erős),én kemény 45 másodperc alatt fenn vagyok a szerveren (https://youtu.be/tdVy2TdMV-8), szerintem ennyit ki lehet bírni. Háttérnek teljesen mindegy, hogy mit állítunk be, mivel a login képernyő előtt töltődik be az összes autó, kiegészítő modell, maga a san andreas pálya, stb, azon nem lehet javítani, ilyen az MTA. Ha berakunk egy statikus képet, akkor is ugyanez fog történni, max nem látod, hogy a háttér (azaz a pálya) éppen töltődik, de attól még akadozni fog, és ugyanúgy nem tudod emiatt egyből írni az adataid.

Akinek pedig a login képnél erőteljes lagg van, annak oka lehet az, hogy:

• HDD-ről megy a játék, SSD ajánlott (lehetőleg SATA3 csatolóba dugva:))
  • A HDD régi, töredezett, egyéb problémái vannak (HD Sentinel nevű program kiírja, van ingyenes próbaverziója is)
  • Laptop HDD, még a PC-s HDD-nél is lassabb
  • Gyenge a processzor egymagos teljesítménye

A többi dolog egyébként készülőben van.

5 órája , Peter Hicks said:

bár ha számodra az az erősebb gép, amit egyszer Danielnek mutattál

Nyilván nem a saját gépemre gondoltam itt.

1. AMD Athlon X4 Quad
  2. 8 GB ram ddr3
  3. R7 250 videókártya
  4. +SSD

Tisztában vagyok vele, hogy itt a processzor kevés.

Mivel játszanak a barátaim is a szerveren, jóval erősebb gépekkel ezért körbe kérdeztem előtte, hogy náluk is ez-e a helyzet. Így került oda a 3. pont.

De akkor megvan a válasz hogy miért.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.