Fredrico Lorenzo Létrehozva: Augusztus 9, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 9, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? - Krisztiánnak hívnak. Hány éves vagy? - 14 éves vagyok. Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - Általában napi 8-10 órát vagyok elérhető, Frakcióba nap 4-5 órát tudnék jelen lenni. Jelenlegi játszott perceid száma: - 8800 játszott percem van Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! - Képet valamiért nem tudok küldeni.:( Összesen 4 AJ van, 2PG, illetve 2 FK JUMP Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? - 1 illegállis frakcióban voltam: GroveeStreet. Miért ezt a frakciót választanád? - Nagyon szeretem az autókat és szerelni is szeretek. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? - Nem, mivel valamiért nem jó a mikrofon. Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) - Krisztiánnak hívnak, 14 éves vagyok, Falun élek rengeteget sportolok. Szerelni is nagyon szeretek, úgy érzem a sport megtanít mindenre, közösségre,csapatmunkára, és a csapatért való oda adásra. A Szerelőknél ez nagyon fontos tényező lesz. IC Rész Idézet Jelentkező neve: - Idézet Mike Petterson Jelentkező születési helye, ideje: - Los Santosi kórházban születtem 1995.12.23. Jelentkező anyjának leánykori neve: - Mike Angela Jelentkező apjának neve: - Mike Jorden Előző munkahelye(i): - egy munkahelyem van: Olajfinomító Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - csapat munka nagyon fontos. Szerelőknél ha nincs csapat munka akkor nincsen szerelés/munka. Én nagyon könnyen be tudok illeszkedni más környezetbe. Szeretem ha az emberek úgyan úgy fogadnának (HA SIKERÜL) mint a mostani régebbieket akik régebb óta ott vannak. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Mike Petterson-nak hívnak, volt egy édes apám és egy édes anyám, édes apám Szerelő volt, Édes Anyám pedig egy kis étteremben pincér volt. Édes apám egyszer egy délutáni nap azt mondta gyere fiam mutatok valamit, én oda mentem édesapámhoz. Majd megmutatta a műhelyét azt mondja látod ezt fiam? kérdezte. Mondom mit édes apám? azt mondja ezt a műhelyet, mondom persze. Majd elkezdte mondani az autószereléssel kapcsolatos ötleteket én hallgattam mert nagyon tetszett nekem az a szakma pedig még nagyon fiatal voltam. Azt mondta édes apám ha egyszer meghalok remélem te leszel a környéken a legjobb autószerelő, mondtam édes apámnak ígérem mindent megteszek, utolsó lehelletemig küzdeni fogok. Majd egyszer egy kora reggeli nap érkezett egy telefon hívás hogy édes apám életét vesztette. ÉN ekkor nagyon el voltam keseredve sírtam minden nap, és senki nem tudott mosolyt csalni az arcomra, édes apám sajnos az autó szereléssel kapcsolatban nem tudott sok mindent elmondani de amit elmondott azt megjegyeztem és félre tettem. Egyszer egy napon reggel felébredtem majd úgy döntöttem be nézek Édes apám műhelyébe, hát így is tettem. Bementem majd egy csomó különleges szerszám fogadott, mondtam magamban én még sohasem láttam ilyen szerszámokat. DE megígértem édes apámnak hogy szerelő leszek Remélem tetszett ha igen mindenképp dobj egy TÁMOGATOM-OT, ELŐRE is köszönöm.:) Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? -IGEN. Edited Augusztus 9, 2020 by Mike Petterson Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 10, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Helyesírási hibákkal tele van a lap Rövid Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések