Jump to content

Kyle Johnson jelentkezése az ORFK-hoz

Joja

Ajánlott bejegyzések

u0onbo7efbw1ccneifvi.png

OOC RÉSZ

Mi a neved?
Hadzsi Dániel
Hány éves vagy?
12 éves. 
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?

6-7 ebből mindet a frakcióra tudom szádni. 
Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?
Nagyrészt SAMP-szervereken de itt is voltam már OMSZ-be és

MS 13

Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni?

Mivel kiskoromban is rendőr szerettem volna lenni plusz ez a második legkedveltebb frakcióm minden szerveren és érdekel itt is, hogy milyen! 
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen rendelkezem! (Mostanság vacakol a TS-em de megpróbálom megoldani!) 
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Dani vsgyok 12 éves gimnazista. 2 éve kezdtem RP-zni,ebből 1 év kemény orvosi RP volt. Szeretek játszani mint a gépen mint a szabadba. Sokat szoktam biciklizni illetve táncolni. A tánc a hobbim már 4 éve. Sok minddnt nem tudok magamról mondani, remélem ennyi is megteszi! 

Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)?
https://kepkuldes.com/image/bH3ZLe

Hány bannod van(képpel bizonyítva)?
https://kepkuldes.com/image/bH3ZLe

IC Rész

Jelentkező neve:
Kyle Johnson 
 Jelentkező születési helye, ideje:
Miami 1998.06.20
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
Maria Zsukovszkij
 Jelentkező apjának neve:
Liam Johnson
 Előző munkahelye(i):

Miami Police Departmen

Rendelkezel jogosítvánnyal?
Igen! 
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
A csapatmunka egy olyan dogalom mely egybe foglalja az hogy több ember többre jut! Sokkal többet érhetünk el ha csapatként dolgozunk! Ez nagyon fontos hogy legyünk egy csapat kollegáinkkal is! 
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Szép napot Kyle Johnson vagyok! Miami-ban születtem, ott nevelkedtem. Mikor óvodába jártam lett egy álmom... Az hogy én is rendőr lehessek és követhessem Apám példáját! Amikor elkövetkezett az idő ez az álmom be teljesült és teljes munkaidős állást tölthettem be a Miami-ban ügyködő rendőri gárdába. Ott is dolgoztam közel 1,5 évet mikor családommal San Fierro-ba költöztünk. Mivel Apám már idős volt ezért jönnöm kellet nekem is hogy segíthessek Anyámnak Apám ápolásában. És hát mivel megvan a képesítésem ahoz hogy rendőr lehessek most megpróbálkozok itt! 

Tisztelt jelentkező!

Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elfogadjuk.

((Megjegyzés: Várunk TeamSpeak 3-on meghallgatásra az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.08.10. 21.15 vagy 2020.08.11. 18.30.))

Edited by Laci

• Laci locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.