Jump to content

Kyle Johnson Panasza

Joja

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Kyle Johnson

Panaszra tett játékos IC neve

Jaroszlav Pavel (Ryko) 

Panasz oka:

DM-Kiszáktama rendőr autóbol hogy köszönjek és megkérdezzem a mentőstöl hogy tudja-e mi történt? (a földön volt egy hulla) ekkor befarolt Jaroszlav (Ryko) egy lopott rendőr autóval kiszált elő kapta a coltot és semmi indokkal fejen lőtt. 

Bizonyíték (videó, kép, log):

***Kyly Johnson kicsatoja a biztonsági övét.

Davey D Milan mondja:Üdv

Kyle Johnson mondja:Üdv

***Jaroszlav Pavel elővett egy fegyvert (Colt-45)

*Elővett/eltett egy colt 45-ös pisztolyt a zsebéből/zsebébe * ((Jaroszlav Pavel)) 

[NextGaming] :Az életerőd minimálisra csökkent, ezért animba estél! Vérzel

Szia!

Téged sem azért lőttelek fejbe mert oknélkűl, ha nem azért mivel előtte a zsaruk üldöztek, majd megálltam, és 1-et fejbe is lőttem... Majd amikor én mentem 1 kőrt a rendőrkocsival le is tettem egyből NORMÁLISAN , de te már ott is voltál. Ezt azért kaptad, mert így letudtad következtetni, hogy ki is őlte meg a zsarukat, ki volt ott stb stb. + Amugy sem volt valami forgalmashely..

Én mint maffiás nem akarok felkeltést kelteni ezáltal kaptad a fejest mivel te már lekövetkezhetted volna, hogy ki is tette.

A rendőrkocsira vissza téve! Nem kocsikáztam vele szimplán az útközepén volt és 1 utcányit mentem vele és vissza is jöttem.

Edited by Ryko
  • Like 1

• Daniel locked this téma
  • Daniel unlocked this téma

Na akkor előszőr is ez az egész úgy történt, Drake S Henrickel voltam, mikor kijöttünk szerelőtől. Nem sokkal Alexander Cooper AZAZ LACI elkezdett utánunk jönni. Én elsőnek megálltam majd vissza száltam az autóba menekűlni, mert illegál volt nálam. Aztán mikor megálltam a kosárpálya melett binco fölött kb 2 utcányira ami nem forgalmashely, fejbe lőttem a lacit. Erre nem sokkal mivel a rendőrautó az útközepén volt kb mentem 1 kanyart vele, közben Drake S Henrick lelépett. Amikor vissza értem kb 15 MP múlva ott volt Kyle Jhonson, rendőrautóval és 1 mentős. Mivel ugye ott volt 1 hulla akit én lőttem fejbe, és én vittem el a rendőrautót kb 15 MP-re és le is tettem szépen, azért kapta fejest a Kyle Jhonson mivel én mint maffiás nem akarom, hogy tudják kivagyok. Azaz ő ott vol,t látta a kocsimat, a rendszámát, így lekonverálhatta magának, hogy mivel a PD-s kocsit én vittem vissza, hogy én is lőttem fejbe azt a PD-st, így sokkal nagyobb eséllyel el is kaphatott volna.. Volt okom fejbe lőni még pedig, se forgalmashely nem volt, nem akartam, hogy tudja, hogy én lőttem fejbe, és a PD-s kocsit én vittem el.. Mégegyszer mondom nem kocsikáztam vele... Úgy gondolom, ez IC ügy, és mint adminként nem fogok olyan dolgot elkövetni amit nem szabad.. 

UI: A szabályzatot én is tudom :) 

Edited by Ryko

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.