Jump to content

Jelentkezési lap!

Davey D Milan

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Dózsa Dávid

Hány éves vagy?
Jelenleg 12

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?

Ameddig nyár van minimum 4óra, ha elkezdődik a suli, akkor maximum 4óra

Jelenlegi játszott perceid száma:

13000

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

Aj-ben voltam:https://imgur.com/a/6KOcuNV

Bannolva nem voltam:https://imgur.com/a/6KOcuNV

Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
OMSZ

Miért ezt a frakciót választanád?

IRL is szeretem a szerelést. Es IC is már rég óta ki szeretném próbálni. Mindig is szerettem az autókat, és a münködésük is nagyon érdekelt.

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Nincs TS, Nincs mikrofonom

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
Egy átlag ember vagyok. Van egy hobbim is, a Foci. Jelenleg U14-ben játszom. És viszonylag jól játszom. Jobb elől szoktam lenni.

És imádok focizni, remélem még sokáig fogok ebben a sportban lenni. Sokat szoktam játszani a kedvenc játékom-al: MTA .Azon belül pedig a Nextgaming szerveren.

4éve RP-ek. És nagyon is szeretek. Ezért ki szeretnék probálni sokmindent. Kivéve az illegált.

IC Rész

Jelentkező neve:
Kantar Milan

Jelentkező születési helye, ideje:
Las Venturas, 1997

Jelentkező anyjának leánykori neve:
D Lean

Jelentkező apjának neve:
Kantar Muskor

Előző munkahelye(i):
 Mentőszolgálat

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
Szeretem a csapatmunkát, mivel segítünk egymásnak jóban-roszban. Kihozzuk egymást a bajból.

És csapatban a munka is könnyebb, mert ha valaki nem tud valamit megkérdezi a másikat. Én is arra törekszem,

hogy minél többet segítsek a társaimnak.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Kantar Milan -nek hívnak. A testvéreimet Kantar Bence és Kantar Marci nak hivják!. Magamra maradtam, ezért pénzt kellet gyüjtenem. Barátokat is szereztem kisseb-nagyobb sikkerel. De eljutotam odáig hogy lett egy garázsom, 3 autó-m, és 1 hajó-m. Eddig mentősként dolgoztam, de szerintem nagyon keveset fizet, ezért mostmár munkát szeretnék váltani. Egyből az Autó szerelő munka jutott eszembe, mivel nagyon szeretem az autókat, és szeretném megérteni azok münködés-ét is. Összesen 5 barátom van. Ami elég kevés. Remélem ha esetleg felvesznek szerelőnek, több barátom is lesz, és arra is fogok törekedni, hogy szerezzek barátokat.

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

Még nem rendelkezem vele. De igyekszem összeszedni.

Edited by Davey D Milan

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.