Davey D Milan Létrehozva: Augusztus 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 13, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Dózsa Dávid Hány éves vagy? Jelenleg 12 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? Ameddig nyár van minimum 4óra, ha elkezdődik a suli, akkor maximum 4óra Jelenlegi játszott perceid száma: 13000 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Aj-ben voltam:https://imgur.com/a/6KOcuNV Bannolva nem voltam:https://imgur.com/a/6KOcuNV Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? OMSZ Miért ezt a frakciót választanád? IRL is szeretem a szerelést. Es IC is már rég óta ki szeretném próbálni. Mindig is szerettem az autókat, és a münködésük is nagyon érdekelt. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Nincs TS, Nincs mikrofonom Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Egy átlag ember vagyok. Van egy hobbim is, a Foci. Jelenleg U14-ben játszom. És viszonylag jól játszom. Jobb elől szoktam lenni. És imádok focizni, remélem még sokáig fogok ebben a sportban lenni. Sokat szoktam játszani a kedvenc játékom-al: MTA .Azon belül pedig a Nextgaming szerveren. 4éve RP-ek. És nagyon is szeretek. Ezért ki szeretnék probálni sokmindent. Kivéve az illegált. IC Rész Jelentkező neve: Kantar Milan Jelentkező születési helye, ideje: Las Venturas, 1997 Jelentkező anyjának leánykori neve: D Lean Jelentkező apjának neve: Kantar Muskor Előző munkahelye(i): Mentőszolgálat Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szeretem a csapatmunkát, mivel segítünk egymásnak jóban-roszban. Kihozzuk egymást a bajból. És csapatban a munka is könnyebb, mert ha valaki nem tud valamit megkérdezi a másikat. Én is arra törekszem, hogy minél többet segítsek a társaimnak. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Kantar Milan -nek hívnak. A testvéreimet Kantar Bence és Kantar Marci nak hivják!. Magamra maradtam, ezért pénzt kellet gyüjtenem. Barátokat is szereztem kisseb-nagyobb sikkerel. De eljutotam odáig hogy lett egy garázsom, 3 autó-m, és 1 hajó-m. Eddig mentősként dolgoztam, de szerintem nagyon keveset fizet, ezért mostmár munkát szeretnék váltani. Egyből az Autó szerelő munka jutott eszembe, mivel nagyon szeretem az autókat, és szeretném megérteni azok münködés-ét is. Összesen 5 barátom van. Ami elég kevés. Remélem ha esetleg felvesznek szerelőnek, több barátom is lesz, és arra is fogok törekedni, hogy szerezzek barátokat. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? Még nem rendelkezem vele. De igyekszem összeszedni. Edited Augusztus 14, 2020 by Davey D Milan Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Augusztus 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 14, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem tetszett a lapja, ezért elutasításra került ! Megjegyzés: Követelményeknek nem felel meg Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések