Jump to content

Jakson C Manson Jelentkezése az adminisztrátori Pozícióra!

Gergő

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok!

Rólam egy pár tudni való: Tóth Gergőnek hívnak, jelenleg most töltöm majd Augusztus 15.én a 19. életkoromat, Tatabányai lakos vagyok, jelenleg Katonai Rendészetnél dolgozok (MP) mint kezdőpályafutó,szabadidőmben szeretek sportolni,edzeni,konditerembe járni illetve futni.Jó gondolkodási, illetve bírálási képesítésem megvan a feladathoz. Azért írom ezt a jelentkezési lapot, mert úgy gondolom kipróbálnám magamat az eféle "szakmában" is. Több szerveren voltam már jelenleg admin szolgálatban, volt hogy a nap 0-24 órájában, de a szerverek 90% a bezárt, illetve ez miatt kellett az eféle "szakmától" elbúcsúznom. Honvédségi Altiszti akadémiát elvégezve jelentkeztem IDEIGLENES MP pozícióba, amíg a felvételi elbírálásom folyik, ez által legalább van munkám illetve fizetésem, Honvédség által fizetett lakásban (albérletben) élem mindennapjaimat, aglegényként előttem az élet amit persze szabadidőm 50%-ban ki is használok.

Magamról játékban: Jakson C Manson nevezetű karakteremmel most kezdem ell a szervereteket, ami igazából teljesen megtetszett, jelenleg 1-es szintű vagyok de ez természetesen mindenképp változni fog, vagyonom jelenleg nincsen, de küzdök hogy legyen, karaktereim 90%-a legális frakcióban végzett, de úgy gondolom hogy ezen a szerveren megpróbálom az illegális frakciókat erősíteni tagságommal. Többi meg természetesen adja magától. Voltam már Rendőr főkapitány, Honvédségen belül Parancsnok, illetve erősítettem tagságommal a Nemzet adó és vámhivatalt is.

Elért eredményeim jelenleg nem túl nagy számúaknak mondhatóak, de személyemnek még is azok, mivel volt már hogy egy frakció teljes nagyságával az én irányításom alatt működött 1 éven keresztül (lásd Honvédség). RP ismeretem megfelelő az összes RP szervernek, szabályzatokat kívűlről, belűlről ismerem, illetve betartom. OOC nagyon nem szoktam jelen lenni kivétel ha egy játékos nem tud valamit. PL: Ezt hogy kell bekapcsolni,azt hogy kell kikapcsolni meg ezek az általános kérdések megválaszolása. Magyarán igazából csak IC szoktam jelen lenni, természetesen kivétel a ADMIN szolgálat, ugye ott teljes mértékben DUTY időben csak is OOC vagyok jelen.

Hányszor voltam adminjailben?: Őszíntén megmondva, egyszer sem! (utána lehet ellenőrizni)

Hányszor voltam bannolva?: Szintén semennyiszer, sose szegtem meg egy íródott szabályzatot sem.

Szerintem mi egy adminisztrátor feladata?: Játékosok felügyelése, szabályzat teljes betartatása, játékosok segítség kérésének elégtétele, aktuális problémák megoldása! Privát üzenetbeli kérdések megfogalmazott korrekt válasz adása.

Aktivitási időm: DU 1-2 órától, kb este 6-7 óráig.

Mi a véleményem a csapatmunkáról?: Nos, Rend kívül fontos tényező, csapat munka nélkül, mondhatjuk úgy is hogy összedől a homok várunk, csapatmunkára mindig szükség van, valaki elakad? nem tudja ezt meg azt hirtelen? hát mit tenne ha nem a  csapattagjaitól kérne segítséget! Csapat munka lényege az összetartás, odafigyelés, egymás segítése.

Miért pont engem válasszatok?: Megfelelő probléma megoldó kézségemmel ellátom az alap feladatköröket, megszeretném próbálni szolgálatomat teljesíteni a szerveren akár próbaidő,akár teljes munkaidőben, DU teljesen aktív vagyok van hogy DE is, Játékom 85% át ADUTY-ba teljesíteném, játékosok segítségkérésének eleget tennék, illetve az aktuális EVENTEK lebonyolításának érdekében segítségem felajánlanám, írhatnák hosszadalmas szövegelést hogy miért engem válasszatok, de feleslegesnek tartom, ugy gondolom hogy az aktuális jelentkező a poszt elfogadása után élesben mutatja ki a foga fehérjét.

Miért jelentkeztem adminisztrátornak?: Kiszeretném próbálni magam ezen a szerveren, hisz amint a lapom elején is említettem több szerveren is voltam mint aktív munkavállaló, csak hát azok bezártak, ez által mennem kellett nekem is, úgy gondolom mindenki megérdemli az esélyt, és ha az adott illető a lapjára is igényes akkor úgy gondolom az aktuális pozícióra is igényes, illetve munkájára büszke lehet.

Pozitív tulajdonságaim: -Jó probléma megoldó képesség, aktív admin szolgálat, társakkal való megfelelő kommunikációs képesség, gyors tanuló kézség.

Negatív tulajdonságaim: -Családom szitkozódása zavaró hamar kijövök a sodromból. Az igazam mindenképp megvédem,Esetleges szidalmazások során hamar kijövök a sodromból, hátam mögött való beszélgetést utálom, és irritál, úgy gondolom mondják a  szemembe és emberiesen beszéljük meg az adott problémát. 

Köszönöm szépen hogy elolvastátok a jelentkezési lapomat!

Legyetek szerencsések az életben.

Jakson C Manson Jelentkező!

Edited by Jakson C Manson

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.09.-én 19:00-kor vagy  2019.08.10.-én 19:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Peter locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.