Tyler Clark Létrehozva: Augusztus 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 16, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Vásárhelyi Tomi > Hány éves vagy? < 13 vagyok > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 5-6-7 órát tudok minimum fent lenni,ebből sokat a frakiba ,ha kell az egészet> Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam: 2x Taxi,Piru,Triád,Grove Street,OMSZ> Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Nagyon szeretem az akciókat,és szerintem a PD-ben Van a legtöbb akció mivel van rutin ellenőrzés,sok üldözés stb... > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Természetesen igen mind a 2-vel > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Hello! Én Vásárhelyi Tomi vagyok 13 éves. A kedvenc Sportom a Kosárlabda és azt is űzőm már 2 éve. A hobbim a Freestyle Rollerezéz és a játszás. A NextGaming az első RP szeróm.A Social Gamingen 1 Admin vagyok. Ezen a szerón a Grove Street Leadere voltam/vagyok.(míg ki nem vesznek mert átadom) > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? <https://kepkuldes.com/image/Zpe95y > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? <https://kepkuldes.com/image/ZpeHZ4 > IC Rész Jelentkező neve: < Jacob Hamilton > Jelentkező születési helye, ideje: < 1998-ban születtem Los Santosban> Jelentkező anyjának leánykori neve: < Olivia Walker > Jelentkező apjának neve: < James Hamilton > Előző munkahelye(i): < Járműszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Természetesen igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem a csapatmunka nagyon fontos,mert ha mondjuk kimegyek egy lövöldözésre akkor magamban semmit nem érek mondjuk 3 ember ellen. Vagy hogyha mondjuk üldözés van nincs senki meletted aki rádiózzon, és egyszerre nem lehet rádiózni és vezetni.> Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Én Jacob Hamilton vagyok. 22 éves vagyok,Los Santosi korházban születtem. Járműszállítóként dolgozok,ott szerzem a kajára a pénzt. A vagyonomban áll egy Golf R32,egy gumi csónak és egy Lada. Régebben volt több kocsim:BMW M6,X5,M3 de eladtam őket. Az apukám Jacob katona tiszt volt anyukám Olivia pedig tengerészgyalogos. Az apukám fiatalon csupán 36 évesen hunyt el egy háborúban. Anyukám pedig agyvérzést kapott 63 évesen. Én azért szeretnék Rendőrt lenni mert,ebben a városban sok a bűnöző és szeretnék bűnt üldözni. Nagyon szeretem a Focit,fiatalon benne voltam egy Junior csapatban. A hobbim a futás és az úszás. Az iskolában 12 osztályal végeztem liciben. Edited Augusztus 19, 2020 by Jacob Hamilton Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 29, 2020 (módosított) Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: úgy véjük, hogy még RP tapasztalatra van szükséged.)) Edited Augusztus 29, 2020 by Laci Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések