Smith Jhon Létrehozva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 7, 2019 OOC RÉSZ Mi a neved? -Adrián-Hány éves vagy? - 17-Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 3-4 órát -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Nem voltam még> Miért ezt a frakciót választanád? < Szeretek vezetni >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen>Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Adriánnak hívnak. 17 éves vagyok.Sokat szoktam számítógépes játékokkal játszani. Szeretek rp szervereken játszani.Szeretem a kosárlabdát és a foci.Pest megyében lakok azon belül is Százhalombattán. > IC Rész Jelentkező neve: - Smith Jhon- Jelentkező születési helye, ideje: - Belgrád 1998- Jelentkező anyjának leánykori neve: - Thon Lisa- Jelentkező apjának neve: - Smith Péter - Előző munkahelye(i): - Autó szállító - Rendelkezel jogosítvánnyal? - Igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - Jó csapatmunkában dolgozni.Mert akkor nem az van hogy egy emberen csattan az ostor. Gyorsabban lehet haladni. - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - Smith Jhon vagyok.21 éves. Az édesanyám Thon Lisa születésemkor meghalt. Édes apukám Smith Péter 16 éves koromig volt velem.Addig megtanított minden jóra és rosszra. Mikor apukám elhagyott árvaházba kerültem.Mikor elértem a 18 éves kort megpróbáltam a saját lábamra álni több kevesebb sikerrel. Ekkor illegális bizniszekben voltam jelen. De mivel elköltöztem sikerült kilépnem ebből a körből. Itt új életet kezdtem. Mivel megláttam a hirdetésüket ezért jelentkezni szeretnék az állásra. Lelkileg és testileg alkalmasnak érzem magam a munkára. - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bertrand Sanderson Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 7, 2019 Én támogatom szép kis lapot írtál. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Leon Hicks Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 8, 2019 Gratulálunk! A lapja elnyerte a tetszésünket! Este 20:00-kor önnek ts3 meghallgatás van! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések