Charlos Thomas Létrehozva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 17, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Charlos Thomas- Panaszra tett játékos IC neve -Steven Carol- Panasz oka: -Adtam neki egy kocsit amit mai napig nem adott vissza, admin jelen volt mikor OOC-n megbeszéltük, hogy a kocsi az enyém bármikor vissza vehetem csak kölcsön adtam neki.- Bizonyíték (videó, kép, log): -Admin jelen volt: Martinez- 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 (módosított) Huracan volt a tiéd? Mert emlékszem, hogy neked volt meg neki is. ((ismerem steven carolt)) Edited Augusztus 17, 2020 by Marchello Santos // Kani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Charlos Thomas Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Igen enyém volt a huracan. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 (módosított) Már eladta nekem. Szerintem még az a bannod előtt volt. Edited Augusztus 17, 2020 by Jason Lee // Kani Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. - Mikor kölcsönadtad az autót, akkor a nevére is írtad, illetve a kulcsot is megkapta? - Mikor történt ez az eset pontosan? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Charlos Thomas Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Igen a nevére irtam mivel, ha én kilépek a kocsi eltűnik meg a kulcs is hozzá került, és ooc még arról is volt szó nem adhatja el, meg ha ooc mondom neki bármikor vissza vehetem meg egyeztünk minek adta el? azt hittem nem kérek UB-t Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Ilyet nem lehet, hogy OOC megbeszélitek mi történjen IC az autóval. A kölcsönadás jelen esetben, jelen szabályok szerint IC ügy, tehát neki nem muszáj betartani azt, amiben IC megegyeztetek (a te hibád volt, hogy kölcsönbe odaadtad neki a járművet). Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések