Jump to content
🔥Új Projekt: indul a BindzsiRP🔥 ×

Carlos Conner Unban kérelme-Krist Felé

Carlos Conner

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

IC/InGame neved:

< Carlos Conner(Vendel) >

A ban időpontja:

< 2020 Augusztus 16. 23:50 >

A ban oka:

<  Az egész szerver végig csomagtartózása >

A ban időtartama:

< 2035 Augusztus 16. 23:50 >

Admin neve, aki bannolt:

< Krist >

Miért szeretnéd az unbant?

< Szeretnék egy második esélyt mint játékos, mint admin. Nagyon megbántam az egészet és szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől akinek ártottam. >

< Ha úgy döntötök hogy döntesz hogy megadod akkor kérlek írj egy privát üzenetet mert szeretném ezt TS-en is megbeszélni. >

<Egy minimum 1500 perces AJ-re gondoltam ha megkapnám az UB-t. >

<Tényleg megbántam és már nagyon hiányzik a szerver. Ennél jobbat nem fogok találni. Életem egyik legnagyobb hülyeségét csináltam.>

• Zavaros 1

• GameAdmin 5

Szia ! 

Sok közöm nincs se az UB-hoz se a bannodhoz, de amit csináltál az egyszerűen egy irtózatosan rossz húzás volt. Adminjoggal való visszaélés, főleg 1-es adminként és úgy, hogy még egy random playert is bele vontál, mellesleg még azt is gondoltad ezek szerint, hogy nem jönnek rá és simán, boldogan el lettél volna az eset után azokkal a dolgokkal, amiket nem érdemeltél volna meg. Ezek után nehéz lenne bízni benned. Tartózkodom attól, hogy megkapd az UB-t.

Edited by Martinez
  • Like 3

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.