Jump to content

Omsz frakció pályázás

Davey D Milan

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Pályázható frakció: Országos Mentőszolgálat

A pályázatban kötelezően szerepelni kell az alábbiaknak:

OOC Magamról:

Egy átlag ember vagyok. Van egy hobbim is, a Foci. Jelenleg U14-ben játszom. És viszonylag jól játszom. Jobb elől szoktam lenni.

És imádok focizni, remélem még sokáig fogok ebben a sportban lenni. Sokat szoktam játszani a kedvenc játékom-al: MTA .Azon belül pedig a Nextgaming szerveren.

4éve RP-ek. És nagyon is szeretek. Ezért ki szeretnék probálni sokmindent. Kivéve az illegált.Sokszor szoktam kimmeni a friss levegőbe.Focizni hogy minél jobb legyek.Minél jobb cseleket tudjak.Minél több dekát.Eddig csak 10 et tudok.De én azzal is megvagyok elégedve.Napi 4 orát tudok játszani. 

Ic önéletrajz:                                                                                                                                                                             Kantar Milan -nek hívnak. A testvéreimet Kantar Bence és Kantar Marci nak hivják!. Magamra maradtam, ezért pénzt kellet gyüjtenem. Barátokat is szereztem kisseb-nagyobb sikkerel. De eljutotam odáig hogy lett egy garázsom, 4 autó-m, és 1 hajó-m. Szeretek életeket menteni  vagy ellátni embereket.Segíteni másokon viszont sajnos ez egy kis csekkel is jár az omsz nél.Nem én vagyok a városba a leghíresseb de  vannak barátaim.És segítenek az életben ha kell.Elvisznek adnak kaját.Büszke vagyok a Bence tesómra hogy olyan sok autót szerzett magának. Nagyon szerencsés ember. 

Frakció felépítése: 

Leader(főnök)

al-leader(alfőnök)                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Főápoló

Rohamorvos                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      HK ápoló(Helikopteres ápoló)                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ápoló 

Próbaidős ápoló   

Orvostanhalgató(tanuló)

Miert ezt a frakciót választom:                          

Mert szeretek életeket menteni.Segíteni másokon ha baj van.Tisztelem az omszesek munkáját hogy mit megtesznek.A emberekért hogyha roszul van.Ha vírus van minéll hamarabb  ellenszert találni.És sokat csinálni belőle.Embereket felvenni hogy minéll több orvos legyen.Ha nagy a baj és gyorsan kell menni.Akkor helikopterel megyünk.Ha az illetőt lelőték és tud személy leírást. Akkor a Pdt azaz rendőröket is kihivjuk!

Mik a céljaim: 

Minéll több emberen segíteni.Sok embert felvenni.Viszonylag jó fizetésel.Az emberek elégedetek legyenek a munkánkal.Minél többet rpzni.Sokat segítsünk egymásnak is.Ha valami vicces együt röhögünk ha valami szomorú együt sírunk!

Mi a dolga a omsz nek:

Ha valakinek elvan törve valamilye segítsünk rajta beviszük.Megröngenezzük majd ellásuk.Ha valakinek sérülése vagy panasza van segítsünk.

Miért engem vegyetek fell:

Én nem kötelezem hogy engem vegyetek fell. De szerintem jól vezetném a frakciót viszonylag sokat vagyok elérhető.Sokszor tudnák az omszel foglalkozni ezzel tekintek a.Szerveren lévő dolgokon. A discord szerverell  és esetleg a ts3 szerverrel de az nem biztos hogy lesz!Tudok lenni vicces,jófej,dühös.Ha valaki nem tartja be a szabályokat.1-re figyelmeztetés 2-ra lefokozás 3-ra kirugás! Remélem a kirugásra nem lesz példa.

Voltál e már leader:

Nem sajnos

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.