Frenklin Torreto Létrehozva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 17, 2020 A téma címe a következőképp nézzen ki: IG neved - Moderátor neve aki bannolt TeamSpeak neved: > Frenklin Torreto < A ban időpontja: >2020.08.17 < A ban időtartama: > 6 nap < Moderátor neve, aki bannolt: > Lesley Knife < A ban oka: > Nincs ok megadva < Miért szeretnéd az unbant?: > Jogtalanul banolt a semmiért,Azért bannolt mert én ic megálítottam 2x és meg csekkeltem!És ott volt Ryko és Tomas s Frederick is amikor ez történt a ts szobában!! < Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas S Frederick Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Szia! Van oka hogy ki bannolt Lesley hiszen tiszteletlenül beszéltél vele ugyhogy nemtudom hogy mit szeretnél ezek után. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Csáó, na egyébként igen, valóban IC ügy történt! Viszont behúztunk téged ugye TS3-ra, megbeszélni az IC ügyes dolgot ami Lesley-vel történt. Erre te eléggé flegmán, és tiszteletlenűl beszéltél vele amit Thomas S Frederick @Jhon Andreas és én is hallottam. De mivel nem én bannoltalak, és belesem szóltam az ügybe, nem tudok ezzel mit kezdeni... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lesley Knife Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 17, 2020 Szia. Ha majd legközelebb megtanulsz Beszélni és igen ok nincs mivel nem akartam tiszteletlen lenni velled ink tettem a Dolgom..!! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2020 Tehát nincs UB... Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések