FelixVincenzo Létrehozva: Augusztus 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 18, 2020 < válasz > Felix Vincenzo A ban időpontja: < válasz >2020.08.18 A ban oka: < válasz >Adminal való tisztelenség+NONRP A ban időtartama: < válasz >2020.12.21 Admin neve, aki bannolt: < válasz >Mártinez. Miért szeretnéd az unbant? < válasz >Egy második esélyt szeretnék kapni amit csináltam már meg bántam. És remélem el fogadják az unban kérelmet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Augusztus 18, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 18, 2020 Szia ! Ezt a bann-t tulajdonképpen pár órája kaptad, ezáltal fix, hogy egyelőre nem kapod meg. Mellesleg a pihenőt nem véletlen írtam oda a bann indoka mellé. Amit te néha, és egy-pár barátod, nem nevezem meg őket, leművelnek, az sok, nem kicsit, nagyon, szóval nem kapod még meg az UB-t, viszont időt azt kapsz, hogy gondolkodj azon, miként fogsz visszatérni. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések