pomopeti Létrehozva: Augusztus 19, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 19, 2020 Ooc rész: Sziasztok! Pomozi Péter vagyok 13 Éves egy kis faluban. Hobbim a biciklizés zene hallgatás. Szeretek utazni, világot látni. IC rész: Mauro Connor a becsületes nevem. San Fierroba születtem, anyám neve Jesicca Luigi. Azért szeretnék jelentkezni rendőrnek mert én már sok másik városba jártam és voltam már jó párszor rendőr. Én úgy érzem hogy készen állok erre a feladatra hogy én védjék a népet. A bizalom kedvéért fel sorolok 5 rádiófóniát. 1. 10-20 üldözés,2. 11-99 fegyveres ember(ek), 3. C4 elvesztettük az üldözött személyt, 4. 10-8 szolgálatba lép, 5. 10-10 leadja a szolgálatot. Na meg is volna az öt én ennyivel le is zárnám a jelentkezési lapomat. Remélem sikerül! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Augusztus 19, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2020 Szia, ez a jelentkezési lap nagyon hiányos és gyenge. Ott a minta, az szerint töltsd ki a jelenetkezési lapodat, különben nem lesz sok esélyed. Sok pont van még így is amit kihagytál, ezzel sok esélyed nincs. Próbáld újra kérlek egy új lappal amit már a minta szerint töltessz ki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 19, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott, hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: A sablon használata kötelező!)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések