weedy Létrehozva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Augusztus 20, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -Bryan Shakur- Panaszra tett játékos IC neve -Jessica Brooklyn Panasz oka: -DM kísérlet, forgalmas helyen való lövöldözés.- Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/b1msVi- Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Szia! Én nem bírálom a PK-t mivel én nektek már mondtam játékba, hogy IC ügy történt... Alapból a fegyvert bárhol is elő lehet venni ami így szól: - Fegyvert bárhol elő lehet venni. ↳(Nincs olyan szabály, hogy forgalmas helyen nem vehető elő a fegyver.) Na szerintem ami ott történt szerelőtelepnél az teljesen IC ügy.. Tehát az, hogy te és @Connor Harrison bele álltok Jessica-ba mind azért mert kárt tett a kocsitokba és nem fizetett, okés.. De ő ment szerelni majd beálltok mögé, követelitek a pénzt, ő nem akart fizetni szerelőnél, majd 1 triádos társa ott volt meg még 1 haverja ők elakartak küldeni titeket, és Jessica-t megvédeni... Ha ott esetleg lövöldözés is történt úgy gondolom IC mivel, még is csak maffiás, többen voltak 3-man, és beálltok kocsival mögé, ki sem tud menni... Azaz beleálltok IC a csajba.. A másik az, hogy még ölés sem történt, csak animba esett valaki... Én meghallgattam Jessicat és @Connor Harrison-t TS3-man azaz szabolcs, és hát IC ügyre lyukadtam ki. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Maffiás mindent meg tehet ? Ezzel vagyok gondba. ("maffia céla: Ne fedjék fel magukat") Ikonos/blippes helyen lőnek animba. Ha mi meg vissza lövünk akkor az is ic ügy lenne ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Ja persze, azért felfedi magát mert forgalmashelyen lőtt? Ne viccelj már.. Ne haragudj de beszéltem nálam nagyobb adminnal IS aki elég tapasztalt ezekben, és Ő is IC ügyre lyukadt ki! Nem tehet meg mindent a maffiás, de akkor nem kell velük kötöszködni.. Ti nem fogadtátok el, hogy nem fizetett, hát ez lett a vége látod? IC ügy, és nem fedi fel ezzel magát.. Még egy civilnél is lehet fegyvert ha ő lövöldöz, akkor felfedi magát? Vagy nem értem.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Sziasztok! Én fogom bírálni a PK-t. Amit leírt Ryko, így történt, Bryan? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Annyi történt, hogy nekünk jöttek, ki akartuk fizetni, majd be áll a szerelő cp-be mögé be álltunk, majd mondtuk, hogy fizesse ki. Erre elhangzott IC egy szidás, majd erre fegyvert rántott az Adam Oroszko : [2020-08-20 12:56:58] [Output] : Connor Harrison mondja: Nekünk jött a kurva [2020-08-20 12:57:03] [Output] : Oroszko Adam mondja: Szépen beszéljél. [2020-08-20 12:57:04] [Output] : Bryan Shakur mondja: Nem. [2020-08-20 12:57:04] [Output] : * övén/oldalán Desert Eagle Pisztoly található * ((Oroszko Adam)) [2020-08-20 12:57:04] [Output] : ***Oroszko Adam elővett egy fegyvert (Desert Eagle) Illetve a jessicca : [2020-08-20 12:57:12] [Output] : * oldalán/övén egy éles colt 45 található * ((Jessica Brooklyn)) [2020-08-20 12:57:12] [Output] : ***Jessica Brooklyn elővett egy fegyvert (Colt-45) Utána egy kis szóváltás után verekedés történt. : [2020-08-20 12:58:45] [Output] : ***Oroszko Adam elővett egy fegyvert (Baseball ütő) [2020-08-20 12:58:45] [Output] : * Hátán egy Baseballütő található. * ((Oroszko Adam)) [2020-08-20 12:58:47] [Output] : ***Bryan Shakur elővett egy fegyvert (Baseball ütő) [2020-08-20 12:58:47] [Output] : * elővesz/elrak egy baseball ütőt * ((Bryan Shakur)) Utána még egy srác fegyvert vett elő, és valahol itt lőtték animba Szabolcsot. : [2020-08-20 12:58:52] [Output] : * az oldalán egy Uzi tipusú gépfegyver található * ((Thomas Peterson)) [2020-08-20 12:58:52] [Output] : ***Thomas Peterson elővett egy fegyvert (Micro Uzi) Megjegyzésem szerint, nem elég nyomós indok, forgalmas helyen (blippes/ikonos) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Na akkor előszőr is, [2020-08-20 12:56:58] [Output] : Connor Harrison mondja: Nekünk jött a kurva, már ezen fel lehet kapni a vizet IC, és miért ne ránthatnának fegyvert? Volt IC előzmény és a szitu is olyan volt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
weedy Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Ja beszólnak egy maffiásnak és lelőnek ? Forgalmas helyen.... Mellesleg akkor ki birálja a PK-t ? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Laci Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Augusztus 20, 2020 Mivel az RP szituáció megadta a lehetőséget ezekre a történésekre, RP előzmény volt, nem osztok szankciót. Abban igazad van, hogy nem a legRPsebb az, hogy egy beszólás után egyből animba vernek valakit, viszont a szabályok módot adnak rá, IC ügynek tekintendő. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések